.

İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 11.01.2021 - 13:59, Güncelleme: 11.01.2021 - 13:59 2600+ kez okundu.
 

İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ

İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ

İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ Tüm Türkiye'de olduğu gibi Toroslar'da da haftanın ilk gününde sabah saat 10.00'da tek yürek, tek nefes olarak İstiklal Marşı okundu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medya üzerinden yayınladığı İstiklal Marşı okuma çağrısına, Toroslar Belediyesi de destek verdi. Toroslar Belediyesi, Bakan Selçuk'un; "Çocuklarımız İstiklal Marşı’mızı aylardır okullarda değil, EBA TV'de okuyorlar. Oysa biz her pazartesi ve cuma “tek nefes” olurduk. Lütfen, yine devam edelim, yarın okullarımızda saat 10.00’da bayrak törenimiz var. Bize pencerelerinizden, evlerinizden katılır mısınız?" şeklindeki çağrısına kayıtsız kalmayarak Ana Hizmet Binası önünde "Bayrak Töreni" düzenledi. Tüm yurtta olduğu gibi Toroslar'daki okullarda da bayrak töreni yapılırken, Toroslar Belediyesi'nin ana hizmet binası önünde toplanan belediye personeli de Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte hep bir ağızdan tek nefes İstiklal Marşı'nı okudu. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen törene belediye personelinin yanı sıra çevredeki vatandaşlar da balkon ve pencerelerinden eşlik etti.
İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ

İSTİKLAL MARŞI, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE TOROSLAR'DAN DA YÜKSELDİ

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Toroslar'da da haftanın ilk gününde sabah saat 10.00'da tek yürek, tek nefes olarak İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medya üzerinden yayınladığı İstiklal Marşı okuma çağrısına, Toroslar Belediyesi de destek verdi.

Toroslar Belediyesi, Bakan Selçuk'un;

"Çocuklarımız İstiklal Marşı’mızı aylardır okullarda değil, EBA TV'de okuyorlar. Oysa biz her pazartesi ve cuma “tek nefes” olurduk. Lütfen, yine devam edelim, yarın okullarımızda saat 10.00’da bayrak törenimiz var. Bize pencerelerinizden, evlerinizden katılır mısınız?"

şeklindeki çağrısına kayıtsız kalmayarak Ana Hizmet Binası önünde "Bayrak Töreni" düzenledi.

Tüm yurtta olduğu gibi Toroslar'daki okullarda da bayrak töreni yapılırken, Toroslar Belediyesi'nin ana hizmet binası önünde toplanan belediye personeli de Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte hep bir ağızdan tek nefes İstiklal Marşı'nı okudu.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen törene belediye personelinin yanı sıra çevredeki vatandaşlar da balkon ve pencerelerinden eşlik etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.