.

Koçak tan Binbaşı Marım a kutlama ziyareti

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 16.06.2021 - 10:49, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:49 1404+ kez okundu.
 

Koçak tan Binbaşı Marım a kutlama ziyareti

Koçak tan Binbaşı Marım a kutlama ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı ziyaret etti.  Tarsus TSO Başkanı Koçak, ziyaretinde Binbaşı Marım'ı kutlayarak, kentin güvenliği ve huzurunun sağlanmasında üstlendikleri önemli rollerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım da teşekkürlerini ileterek, ‘’Bizim görevimiz kentin güvenliğini, huzurunu en üst düzeyde sağlamak ve bu noktada da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumlarla sağladığı güzel işbirliği ve kentin gelişimi adına koyduğu katkı için biz de teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.
Koçak tan Binbaşı Marım a kutlama ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı ziyaret etti.  Tarsus TSO Başkanı Koçak, ziyaretinde Binbaşı Marım'ı kutlayarak, kentin güvenliği ve huzurunun sağlanmasında üstlendikleri önemli rollerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım da teşekkürlerini ileterek,

‘’Bizim görevimiz kentin güvenliğini, huzurunu en üst düzeyde sağlamak ve bu noktada da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumlarla sağladığı güzel işbirliği ve kentin gelişimi adına koyduğu katkı için biz de teşekkür ederiz.’’

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.