.

Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 08.04.2021 - 12:46 2853+ kez okundu.
 

Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Amerika ve Avrupa tarafından Suriye'de eğitilen ve silahlandırılan teröristler, kalleş bir saldırıyla 2 askerimizi şehit etti. Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 2 askerimizin şehit olmasının ardından bölgede yeni bir operasyon daha düzenlendi. Saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 terörist, komandolar tarafından öldürüldü. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. "ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ" Açıklamada,  "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Zeytin Dalı Harekât bölgesine yönelik saldırı gerçekleştiren terör hedeflerini tespit ve imha operasyonlarımız sürüyor. Saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 2 terörist daha Komandolarımız tarafından etkis iz hâle getirildi."  ifadelerine yer verildi.
Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Amerika ve Avrupa tarafından Suriye'de eğitilen ve silahlandırılan teröristler, kalleş bir saldırıyla 2 askerimizi şehit etti.

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 2 askerimizin şehit olmasının ardından bölgede yeni bir operasyon daha düzenlendi.

Saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 terörist, komandolar tarafından öldürüldü.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"

Açıklamada, 

"Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Zeytin Dalı Harekât bölgesine yönelik saldırı gerçekleştiren terör hedeflerini tespit ve imha operasyonlarımız sürüyor. Saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 2 terörist daha Komandolarımız tarafından etkis iz hâle getirildi."

 ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.