.

Koçak Polis Haftasını kutladı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.04.2021 - 10:58, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:58 3019+ kez okundu.
 

Koçak Polis Haftasını kutladı

Koçak Polis Haftasını kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak, mesajında toplumun huzuru, ülkenin güvenliği için canı pahasına büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı ve Polis Haftası’nı içtenlikle kutladıklarını belirterek, ‘’Ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Huzur ve güvenliğimizi emanet ettiğimiz tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutlar, görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunarım. İlçemiz Emniyet Teşkilatının her kademesinde görev alan emniyet mensuplarımız ile tüm Türk Polis Teşkilatının haftası kutlu olsun.’’ ifadelerine yer verdi.
Koçak Polis Haftasını kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Koçak, mesajında toplumun huzuru, ülkenin güvenliği için canı pahasına büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı ve Polis Haftası’nı içtenlikle kutladıklarını belirterek,

‘’Ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Huzur ve güvenliğimizi emanet ettiğimiz tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutlar, görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunarım. İlçemiz Emniyet Teşkilatının her kademesinde görev alan emniyet mensuplarımız ile tüm Türk Polis Teşkilatının haftası kutlu olsun.’’

ifadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.