.

İnce ve Uzunkaya Mersin’de

Genel 12.10.2018 - 13:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1770+ kez okundu.
 

İnce ve Uzunkaya Mersin’de

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret ettiSabah saatlerinde Mersin’e gelen Bakan Yardımcısı İnce ve Emniyet Genel Müdürü Uzunyaka, ilk olarak polis okulunu ziyaret etti. Burada yeni göreve başlayacak olan trafik polisleriyle buluşan İnce ve Uzunkaya, polislere yeni görevlerinde başarılar diledi. Buradan Mersin Valiliği’ne geçen İnce ve Uzunkaya, Valilik girişinde kent protokolü tarafından karşılandı. Burada çocuklar tarafından İnce ve Uzunkaya’ya çiçek taktim edildi. İnce ve Uzunkaya ardından Şeref Defteri’ni imzaladı.İmzanın ardından Vali Su’nun makamına geçen İnce ve Uzunkaya, basına kapalı olarak kent protokolüyle bilgi alışverişi yaptı.
Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti
Sabah saatlerinde Mersin’e gelen Bakan Yardımcısı İnce ve Emniyet Genel Müdürü Uzunyaka, ilk olarak polis okulunu ziyaret etti. Burada yeni göreve başlayacak olan trafik polisleriyle buluşan İnce ve Uzunkaya, polislere yeni görevlerinde başarılar diledi. Buradan Mersin Valiliği’ne geçen İnce ve Uzunkaya, Valilik girişinde kent protokolü tarafından karşılandı. Burada çocuklar tarafından İnce ve Uzunkaya’ya çiçek taktim edildi. İnce ve Uzunkaya ardından Şeref Defteri’ni imzaladı.
İmzanın ardından Vali Su’nun makamına geçen İnce ve Uzunkaya, basına kapalı olarak kent protokolüyle bilgi alışverişi yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.