.

İletişim'den 'Van ve Edremit saldırısı' dezenformasyonu açıklaması

10.01.2024 - 16:01, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:01 5198+ kez okundu.
 

İletişim'den 'Van ve Edremit saldırısı' dezenformasyonu açıklaması

İletişim Başkanlığı, sosyal medyada bot hesaplar kullanılarak kamuoyunda panik ve infial oluşturmak amacıyla, "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" etiketleriyle yürütülen manipülatif çalışmalara itibar edilmemesi istendi.ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı, Van ve Edremit Saldırısı etiketleriyle bot hesaplar kullanılarak panik ve infial oluşturulmak istendiğine dikkati çekti. Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" etiketleriyle yürütülen manipülatif çalışmalara itibar edilmemesi istendi. İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce yapılan açıklamada, "Gündemdekiler (Trends) listesinde görünen bu iki başlıkla ilgili herhangi bir olay veya gelişme söz konusu değildir" denildi. _________________________________________________________________________________ Şems-i Tebrizi Mah. Vali İzzetbey Cad. No:1 Karatay/KONYA Tel: (0332) 352 85 85  Faks: (0332) 352 85 86                                     Web: www.iletisim.gov.tr  / E-Posta: konya@iletisim.gov.tr

İletişim Başkanlığı, sosyal medyada bot hesaplar kullanılarak kamuoyunda panik ve infial oluşturmak amacıyla, "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" etiketleriyle yürütülen manipülatif çalışmalara itibar edilmemesi istendi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı, Van ve Edremit Saldırısı etiketleriyle bot hesaplar kullanılarak panik ve infial oluşturulmak istendiğine dikkati çekti.

Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" etiketleriyle yürütülen manipülatif çalışmalara itibar edilmemesi istendi.

İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce yapılan açıklamada, "Gündemdekiler (Trends) listesinde görünen bu iki başlıkla ilgili herhangi bir olay veya gelişme söz konusu değildir" denildi.

_________________________________________________________________________________
Şems-i Tebrizi Mah. Vali İzzetbey Cad. No:1 Karatay/KONYA Tel: (0332) 352 85 85  Faks: (0332) 352 85 86                                     Web: www.iletisim.gov.tr  / E-Posta: konya@iletisim.gov.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.