.

İdlib deki saldırıda 2 askerimiz şehit oldu 3 askerimiz yaralı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.09.2021 - 13:46, Güncelleme: 11.09.2021 - 13:46 1722+ kez okundu.
 

İdlib deki saldırıda 2 askerimiz şehit oldu 3 askerimiz yaralı

MSB İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu 3 askerin yaralandığını bildirdi

Suriye İdlib'de, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal sırasında düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. 2 ASKERİMİZ ŞEHİT, 3 ASKERİMİZ YARALI MSB'den yapılan açıklamada, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 MN 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.
MSB İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu 3 askerin yaralandığını bildirdi

Suriye İdlib'de, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama arama " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">t arama faaliyeti sonrası intikal sırasında düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. 2 ASKERİMİZ ŞEHİT, 3 ASKERİMİZ YARALI MSB'den yapılan açıklamada, " İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 MN 2021 tarihinde Arama/ arama " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">T arama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.