.

Hülya Avşar Aşı oldum

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 21.05.2021 - 10:21, Güncelleme: 21.05.2021 - 10:21 1172+ kez okundu.
 

Hülya Avşar Aşı oldum

Hülya Avşar Aşı oldum

Masumiyet dizisiyle ekranlara geri dönen Hülya Avşar'ın, projesi kısa sürdü. Önceki gün Nişantaşı trafiğinde görüntülenen Avşar, aracının içinde açıklamalarda bulundu. "KISA VE GÜZELDİ" Ünlü oyuncu,  “Biraz pahalı bir yapımdı. Güzel bir dijital film gibi oldu. 13 bölüm kısa ve güzeldi.”  diye konuştu. "ÇİN AŞISI OLMAYIN" Avşar, birinci doz koronavirüs aşısını olduğunu da söyledi. Çin aşısı Sinovac yaptırdığını açıklayan Avşar, elleriyle gözlerini çekik yaparak espriyi patlattı:  “Çin aşısı yaptırdım. O yüzden gözlerim bak nasıl çekik duruyor. Çin aşısı olmayın, sonra böyle oluyorsunuz.”
Hülya Avşar Aşı oldum

Masumiyet dizisiyle ekranlara geri dönen Hülya Avşar'ın, projesi kısa sürdü. Önceki gün Nişant aşı trafiğinde görüntülenen Avşar, aracının içinde açıklamalarda bulundu.

"KISA VE GÜZELDİ"

Ünlü oyuncu, 

“Biraz pahalı bir yapımdı. Güzel bir dijital film gibi oldu. 13 bölüm kısa ve güzeldi.” 

diye konuştu.

"ÇİN AŞISI OLMAYIN"

Avşar, birinci doz koronavirüs aşısını olduğunu da söyledi. Çin aşısı Sinovac yaptırdığını açıklayan Avşar, elleriyle gözlerini çekik yaparak espriyi patlattı: 

Çin aşısı yaptırdım. O yüzden gözlerim bak nasıl çekik duruyor. Çin aşısı olmayın, sonra böyle oluyorsunuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.