.

Hidayet Kılınç mazbatasını alıp göreve başladı

03.04.2019 - 12:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1651+ kez okundu.
 

Hidayet Kılınç mazbatasını alıp göreve başladı

Anamur Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP’li Hidayet Kılınç, mazbatasını alıp göreve başladı.31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP’li adayı Hidayet Kılınç, seçimi kazanmasının ardından yeni seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştiren Kılınç, belediye binasına geçti. Kılınç, belediyeye gelişi esnasında vatandaşlar tarafından kurban kesilerek alkışlarla karşılandı.Burada konuşan Kılınç, "Anamur’a yakışan bir seçim oldu. Seçim sürecinde verilen vaatlerimiz kağıt üzerinde kalmayacak. Beş yılın sonunda bu vaatlerimizi tamamlamış olacağız. Belediyenin kapısından adalet, hukuk, çalışkanlık ve başarı girecektir. Çalışmayı, başarmayı ve mesaiyi severim. 24 saat çalışacağım. Belediye personelimizden de bunu bekliyorum” dedi.Başkan Kılınç, vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti. Kılınç, daha sonra başkanlık makamına oturdu.
Anamur Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP’li Hidayet Kılınç, mazbatasını alıp göreve başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP’li adayı Hidayet Kılınç, seçimi kazanmasının ardından yeni seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştiren Kılınç, belediye binasına geçti. Kılınç, belediyeye gelişi esnasında vatandaşlar tarafından kurban kesilerek alkışlarla karşılandı.
Burada konuşan Kılınç, "Anamur’a yakışan bir seçim oldu. Seçim sürecinde verilen vaatlerimiz kağıt üzerinde kalmayacak. Beş yılın sonunda bu vaatlerimizi tamamlamış olacağız. Belediyenin kapısından adalet, hukuk, çalışkanlık ve başarı girecektir. Çalışmayı, başarmayı ve mesaiyi severim. 24 saat çalışacağım. Belediye personelimizden de bunu bekliyorum” dedi.
Başkan Kılınç, vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti. Kılınç, daha sonra başkanlık makamına oturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.