.

Hayvan kaplarından yemek yiyen oğluyla karşılaşmasını gözyaşlarıyla anlattı

Genel (BH) - Blok Haber | 02.06.2021 - 08:37, Güncelleme: 02.06.2021 - 08:37 1220+ kez okundu.
 

Hayvan kaplarından yemek yiyen oğluyla karşılaşmasını gözyaşlarıyla anlattı

Hayvan kaplarından yemek yiyen oğluyla karşılaşmasını gözyaşlarıyla anlattı

İstanbul'da kağıt topladığı sırada hayvan kaplarından yemek yerken fark ettiği gencin uzun süredir görmediği oğlu olduğunu söyleyen baba, gözyaşları içinde anlattığı hikayesiyle yürekleri sızlattı. İstanbul Kadıköy’de babası Mehmet Zeki Ürün ile birlikte yaşayan 26 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Muhammet Ürün, 1 Nisan Perşembe günü kayıplara karıştı. Endişeli baba Mehmet Ürün ise arama çalışmalarına rağmen iki aydır izine ulaşamadığı oğlunu bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Boşandıktan sonra velayetini alan annesinin yanında, Samsun’da yaşayan oğluyla uzun süre görüşmediğini söyleyen Mehmet Ürün, İstanbul Kadıköy’de kağıt topladığı sırada, hayvan kaplarından yemek yiyen ve kötü halde olan bir gence rastladığını ifade etti. OĞLUNU GÖRDÜĞÜ HALİ AĞLAYARAK ANLATTI Gördüğü manzara karşısında dayanamayıp gence yardım etmek için yanına gittiğini belirten Ürün, karşılaştığı kişinin oğlu olduğunu gözyaşları içinde anlattı. Oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını, bu yüzden de Samsun’da annesi tarafından yatırıldığı akıl hastanesinden kaçtığını öğrendiğini dile getiren baba Mehmet Ürün, o karşılaşmasının ardından oğlunun velayetini alarak İstanbul’da tedavisini ve bakımını üstlendiğini ifade etti. HİKAYESİ YÜREK BURKTU, MÜGE ANLI OLAYA EL ATTI Stüdyoda ve ekran başındaki izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı yürek burkan bu hikaye sonrasında, Müge Anlı, dakikalar içinde bulduğu oğlu Muhammet’in güzel haberini Mehmet Zeki Ürün’e verdi. Endişe içinde döktüğü gözyaşları yerini sevinç gözyaşlarına bırakan baba Ürün, oğlunu teslim almak için Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde olduğu öğrenilen oğlunun yanına götürüldü.
Hayvan kaplarından yemek yiyen oğluyla karşılaşmasını gözyaşlarıyla anlattı

İstanbul'da kağıt topladığı sırada hayvan kaplarından yemek yerken fark ettiği gencin uzun süredir görmediği oğlu olduğunu söyleyen baba, gözyaşları içinde anlattığı hikayesiyle yürekleri sızlattı.

İstanbul Kadıköy’de babası Mehmet Zeki Ürün ile birlikte yaşayan 26 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Muhammet Ürün, 1 Nisan Perşembe günü kayıplara karıştı. Endişeli baba Mehmet Ürün ise arama çalışmalarına rağmen iki aydır izine ulaşamadığı oğlunu bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu.

Boşandıktan sonra velayetini alan annesinin yanında, Samsun’da yaşayan oğluyla uzun süre görüşmediğini söyleyen Mehmet Ürün, İstanbul Kadıköy’de kağıt topladığı sırada, hayvan kaplarından yemek yiyen ve kötü halde olan bir gence rastladığını ifade etti.

OĞLUNU GÖRDÜĞÜ HALİ AĞLAYARAK ANLATTI

Gördüğü manzara karşısında dayanamayıp gence yardım etmek için yanına gittiğini belirten Ürün, karşılaştığı kişinin oğlu olduğunu gözyaşları içinde anlattı.

Oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını, bu yüzden de Samsun’da annesi tarafından yatırıldığı akıl hastanesinden kaçtığını öğrendiğini dile getiren baba Mehmet Ürün, o karşılaşmasının ardından oğlunun velayetini alarak İstanbul’da tedavisini ve bakımını üstlendiğini ifade etti.

HİKAYESİ YÜREK BURKTU, MÜGE ANLI OLAYA EL ATTI

Stüdyoda ve ekran başındaki izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı yürek burkan bu hikaye sonrasında, Müge Anlı, dakikalar içinde bulduğu oğlu Muhammet’in güzel haberini Mehmet Zeki Ürün’e verdi.

Endişe içinde döktüğü gözyaşları yerini sevinç gözyaşlarına bırakan baba Ürün, oğlunu teslim almak için Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde olduğu öğrenilen oğlunun yanına götürüldü.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.