.

Hastanede tedavi gören çocuklar için yılbaşı etkinliği

31.12.2019 - 11:40, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2180+ kez okundu.
 

Hastanede tedavi gören çocuklar için yılbaşı etkinliği

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, bir dernek işbirliğinde, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara yılbaşı etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında çocuklarla birlikte ebru sanatı yapılarak keyifli vakit geçirildi ve yılbaşı hediyesi verildi. Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Tedavi gören çocuklarımıza moral vermek ve onların motivasyonlarını yükseltmesi için bu tip etkinliklere önem veriyoruz. Hastalıkları sırasında yoğun ve zor zamanlar geçiyorlar. Bu nedenle bizlerde çocuklarımız için sanatsal etkinliklerle yılbaşı etkinliği gerçekleştik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek de bizlere en büyük hediyedir" dedi. Yeni yıla sevinçle girdiklerini ifade eden çocuklar, düzenlenen etkinlik ve hediyeler için emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, bir dernek işbirliğinde, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara yılbaşı etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında çocuklarla birlikte ebru sanatı yapılarak keyifli vakit geçirildi ve yılbaşı hediyesi verildi.
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Tedavi gören çocuklarımıza moral vermek ve onların motivasyonlarını yükseltmesi için bu tip etkinliklere önem veriyoruz. Hastalıkları sırasında yoğun ve zor zamanlar geçiyorlar. Bu nedenle bizlerde çocuklarımız için sanatsal etkinliklerle yılbaşı etkinliği gerçekleştik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek de bizlere en büyük hediyedir" dedi.
Yeni yıla sevinçle girdiklerini ifade eden çocuklar, düzenlenen etkinlik ve hediyeler için emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.