.

"Hanımlar lokali ve aile okulu programları oluşturacağız"

13.03.2024 - 12:35, Güncelleme: 13.03.2024 - 12:35 460+ kez okundu.
 

"Hanımlar lokali ve aile okulu programları oluşturacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’yla birlikte Çayırovalı kadınlarla bir araya geldi. Programda konuşan Çiftçi, yeni dönem beyannamesinde yer alan hanımlar lokali ve aile okulu programı projeleri hakkında da bilgi verdi. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçenin tüm kesimleriyle buluşmayı sürdürüyor. Dün Çayırova’ya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’yla birlikte, Çayırovalı hanımefendilerle bir araya gelen Çiftçi’ye Katırcıoğlu’nun yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Gerçekleşen site içi toplantıda kadınlar tarafından coşkuyla karşılanan Katırcıoğlu ve Çiftçi, Çayırovalı hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan Çiftçi, programda yeni dönemde hayata geçireceği projeleri Çayırovalı hanımefendilere anlattı. “HANIMEFENDİLERE ÖZEL LOKAL YAPACAĞIZ” Kadınlara yönelik projelerinden de söz eden Başkan Çiftçi, “Önümüzdeki dönem kıymetli hanımefendilerimize özel bir lokal yapacağız. Aktif ve sağlıklı yaşam merkezleri kuracağız. Bizler örf ve adetlerimizle var olduk var olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda fiziki imkanlarımızı kullanarak ailelerimizle bir araya geleceğiz ve aile okulu programları düzenleyeceğiz” açıklamalarında bulundu. Çiftçi’nin yeni dönemde hayata geçireceği projeler Çayırovalı kadınlardan da tam not aldı. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’yla birlikte Çayırovalı kadınlarla bir araya geldi. Programda konuşan Çiftçi, yeni dönem beyannamesinde yer alan hanımlar lokali ve aile okulu programı projeleri hakkında da bilgi verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçenin tüm kesimleriyle buluşmayı sürdürüyor. Dün Çayırova’ya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’yla birlikte, Çayırovalı hanımefendilerle bir araya gelen Çiftçi’ye Katırcıoğlu’nun yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Gerçekleşen site içi toplantıda kadınlar tarafından coşkuyla karşılanan Katırcıoğlu ve Çiftçi, Çayırovalı hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan Çiftçi, programda yeni dönemde hayata geçireceği projeleri Çayırovalı hanımefendilere anlattı.

“HANIMEFENDİLERE ÖZEL LOKAL YAPACAĞIZ”

Kadınlara yönelik projelerinden de söz eden Başkan Çiftçi, “Önümüzdeki dönem kıymetli hanımefendilerimize özel bir lokal yapacağız. Aktif ve sağlıklı yaşam merkezleri kuracağız. Bizler örf ve adetlerimizle var olduk var olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda fiziki imkanlarımızı kullanarak ailelerimizle bir araya geleceğiz ve aile okulu programları düzenleyeceğiz” açıklamalarında bulundu. Çiftçi’nin yeni dönemde hayata geçireceği projeler Çayırovalı kadınlardan da tam not aldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.