.

Gürdemir Yapı'nın son projesi Gürdemir Konutları'na yoğun ilgi

05.09.2019 - 06:25, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1706+ kez okundu.
 

Gürdemir Yapı'nın son projesi Gürdemir Konutları'na yoğun ilgi

Tarsus’ta Modern ve Estetiğin Birleştiği Nokta; “Gürdemir  Konutları” Mersin'nin Tarsus ilçesinde 2009 yılından bu yana ödünsüz kalite anlayışıyla yola çıkan Gürdemir Yapı kısa süre içerisinde inşaat sektörünün öncü ismi haline geldi. Asdemir ve Güran İnşaat’ın deneyim ve bilgi birikimlerini birleştirerek kurdukları  Gürdemir  Yapı, her gelir grubuna hitap ederek alt yapısı çözümlenmiş, doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmeyi amaçlamışlardır. [caption id="attachment_12274" align="aligncenter" width="1153"] Gürdemir Konutları[/caption] Bu amaçla konusunda uzman teknik kadrosu ile yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe birikimleriyle,  ödünsüz kalite anlayışıyla insanlara daha rahat ve çağdaş bir yaşam sunan projeleri geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye devam etmekte olup, inşaat sektörünün öncü ismi haline gelmiştir. Gürdemir Yapı’nın olduğu her projede günümüzün yenilikçi inşaat çözümlerini her yeni projede kullanmaya özen göstermekle birlikte yapılan son projelerden biri olan Gürdemir Konutları’nda müşterilerine görünenin ötesinde bir yaşam alanı sunuyor. [caption id="attachment_12276" align="aligncenter" width="1153"] Gürdemir Konutları[/caption] Geniş sosyal olanakları olan ve Tarsus'un en güzel konumdan eşsiz şehir manzarası karşısında çayınızı yudumlayacağınız, çocuklarınızın oyun gruplarında güvenle oynayacağı oyun alanları, sevdiklerinizle hoş ve unutulmaz vakit geçireceğiniz nezih bir ortam sunuyor. [caption id="attachment_12277" align="aligncenter" width="1153"] Gürdemir Konutları[/caption] Tarsus’un ana caddesi konumunda olan Atatürk Caddesine cepheli konumu ile evinizden çıktığınızda çevreyoluna girişiniz 2 dakika, Çamlıyayla yoluna  500 mt mesafede ve 5 dakikada şehir merkezine ulaşabileceğiniz yol güzergahında yer alan Gürdemir Konutları, 3 dönüm arazi üzerinde tek bloklu proje ile 28 adet daire ve 4 adet dükkan yer almakta. [gallery ids="12281,12282,12283"] Sitede 24 saat  kamera sistemi ile desteklenmiş özel güvenlik ekibi her daireye ait bir adet otopark, misafirler için özel açık otopark alanı bulunmaktadır. 205 m2 oturum alanına sahip çift banyolu, giyinme odasın , geniş terasa sahip dairelerinde huzurlu ve sağlıklı bir yaşam geçirilmesi göz önünde bulundurularak yaşanılan mekanların nefes alabilir olması adına alçı yerine çimento esaslı ürünler iç ve dış cephede tamamına file yapılarak kullanılmış.
Tarsus’ta Modern ve Estetiğin Birleştiği Nokta; “Gürdemir  Konutları” Mersin'nin Tarsus ilçesinde 2009 yılından bu yana ödünsüz kalite anlayışıyla yola çıkan Gürdemir Yapı kısa süre içerisinde inşaat sektörünün öncü ismi haline geldi. Asdemir ve Güran İnşaat’ın deneyim ve bilgi birikimlerini birleştirerek kurdukları  Gürdemir  Yapı, her gelir grubuna hitap ederek alt yapısı çözümlenmiş, doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmeyi amaçlamışlardır. [caption id="attachment_12274" align="aligncenter" width="1153"]Gürdemir Konutları Gürdemir Konutları[/caption] Bu amaçla konusunda uzman teknik kadrosu ile yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe birikimleriyle,  ödünsüz kalite anlayışıyla insanlara daha rahat ve çağdaş bir yaşam sunan projeleri geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye devam etmekte olup, inşaat sektörünün öncü ismi haline gelmiştir. Gürdemir Yapı’nın olduğu her projede günümüzün yenilikçi inşaat çözümlerini her yeni projede kullanmaya özen göstermekle birlikte yapılan son projelerden biri olan Gürdemir Konutları’nda müşterilerine görünenin ötesinde bir yaşam alanı sunuyor. [caption id="attachment_12276" align="aligncenter" width="1153"]Gürdemir Konutları Gürdemir Konutları[/caption] Geniş sosyal olanakları olan ve Tarsus'un en güzel konumdan eşsiz şehir manzarası karşısında çayınızı yudumlayacağınız, çocuklarınızın oyun gruplarında güvenle oynayacağı oyun alanları, sevdiklerinizle hoş ve unutulmaz vakit geçireceğiniz nezih bir ortam sunuyor. [caption id="attachment_12277" align="aligncenter" width="1153"]Gürdemir Konutları Gürdemir Konutları[/caption] Tarsus’un ana caddesi konumunda olan Atatürk Caddesine cepheli konumu ile evinizden çıktığınızda çevreyoluna girişiniz 2 dakika, Çamlıyayla yoluna  500 mt mesafede ve 5 dakikada şehir merkezine ulaşabileceğiniz yol güzergahında yer alan Gürdemir Konutları, 3 dönüm arazi üzerinde tek bloklu proje ile 28 adet daire ve 4 adet dükkan yer almakta. [gallery ids="12281,12282,12283"] Sitede 24 saat  kamera sistemi ile desteklenmiş özel güvenlik ekibi her daireye ait bir adet otopark, misafirler için özel açık otopark alanı bulunmaktadır. 205 m2 oturum alanına sahip çift banyolu, giyinme odasın , geniş terasa sahip dairelerinde huzurlu ve sağlıklı bir yaşam geçirilmesi göz önünde bulundurularak yaşanılan mekanların nefes alabilir olması adına alçı yerine çimento esaslı ürünler iç ve dış cephede tamamına file yapılarak kullanılmış.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.