.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 MART 2021

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.03.2021 - 08:40, Güncelleme: 30.03.2021 - 08:40 2662+ kez okundu.
 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 MART 2021

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 MART 2021

Astrolog Murat İpek'ten 30 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… Koç Sevgili koçlar bugün eşinizle sıkı bir kavga etme potansiyeliniz var. Koçları bilirim, hele gözünün önünde biri haksızlığa uğruyorsa, tambir fırtınaya dönüşür. Sakin olun siz! Boğa Aman sevgili boğalar, bugün damarınıza damarınıza basabilirler. Hiç oralı bile olmayın. Gülümseyin geçin. Özellikle duygusal açıdan kırılsanız da belli etmeyin. İkizler Canım ikizlerim, bugünü sağ salim birini pencereden itmeden geçirebilirseniz bu sizin için çok ama çok ciddi bir başarı olacaktır. Gerekirse bırakın gidin o ortamı. Yengeç Size bir iyi bir kötü haberim var. Aşkta kaybedebilir ama parada gayet güzel kazanabilirsiniz. Aşk meselelerinde en iyisi sevgili yengeçler siz biraz uzak kalın mevzudan. Aslan Sevgili aslanlar. Bugün şaşkınlıkları üst üste yaşamanız çok doğal.  Hem siz milleti şaşkınlığa düşürebilir hem de sizi düşürebilirler. Öyle her şaşkın kaldığınızda sakın bir yorum yapmayın. Başak Başaklar dedektifçilik oynamanın hiç zamanı değil. Hele bunu arkadaşlarınız olaylarını çözmek adına hiç yapmayın. İhalenin üstünüze kalması söz konusu olabilir. Terazi Canım teraziler, şimdi siz “ya yürü git başımdan!” da diyemezsiniz. Üstüne angarya işler kalabilir veya bir şekilde cebinizdeki üç kuruşa göz dikenler artabilir. Akrep Sevgili akrepler diğer 11 burç resmen bugün ağlaşıyor. Ne yapsınlar krizlerle kim sizin gibi başa çıkabilir? Bugün uyarmama gerek yok, sizi ne yapılacağını biliyorsunuz. Oğlak Bugün maddi konularda enteresan gelişmeler kapınızı çalabilir ama siz siz olun hayallere kendinizi kaptırmayın. Gelen tekliflere de oldukça temkinli bakmanızda fayda var. Kova Eğer eliniz fırça tutuyorsa tual üzerinde harika eserler döktürün derim. İlham perilerini çağırmak için ideal. Yeteneğiniz yoksa duvarlara girişin hadi, yaza hazırlık! Balık Sevgili balıklar kendinizi ortaya koymak için daha ne bekliyorsunuz? Bugün artık “Ben buradayım…” demek için ideal. Atın şu üzerinizdeki uyuşukluk toprağını.
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 MART 2021

Astrolog Murat İpek'ten 30 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Koç

Sevgili koçlar bugün eşinizle sıkı bir kavga etme potansiyeliniz var. Koçları bilirim, hele gözünün önünde biri haksızlığa uğruyorsa, tambir fırtınaya dönüşür. Sakin olun siz!

Boğa

Aman sevgili boğalar, bugün damarınıza damarınıza basabilirler. Hiç oralı bile olmayın. Gülümseyin geçin. Özellikle duygusal açıdan kırılsanız da belli etmeyin.

İkizler

Canım ikizlerim, bugünü sağ salim birini pencereden itmeden geçirebilirseniz bu sizin için çok ama çok ciddi bir başarı olacaktır. Gerekirse bırakın gidin o ortamı.

Yengeç

Size bir iyi bir kötü haberim var. Aşkta kaybedebilir ama parada gayet güzel kazanabilirsiniz. Aşk meselelerinde en iyisi sevgili yengeçler siz biraz uzak kalın mevzudan.

Aslan

Sevgili aslanlar. Bugün şaşkınlıkları üst üste yaşamanız çok doğal.  Hem siz milleti şaşkınlığa düşürebilir hem de sizi düşürebilirler. Öyle her şaşkın kaldığınızda sakın bir yorum yapmayın.

Başak

Başaklar dedektifçilik oynamanın hiç zamanı değil. Hele bunu arkadaşlarınız olaylarını çözmek adına hiç yapmayın. İhalenin üstünüze kalması söz konusu olabilir.

Terazi

Canım teraziler, şimdi siz “ya yürü git başımdan!” da diyemezsiniz. Üstüne angarya işler kalabilir veya bir şekilde cebinizdeki üç kuruşa göz dikenler artabilir.

Akrep

Sevgili akrepler diğer 11 burç resmen bugün ağlaşıyor. Ne yapsınlar krizlerle kim sizin gibi başa çıkabilir? Bugün uyarmama gerek yok, sizi ne yapılacağını biliyorsunuz.

Oğlak

Bugün maddi konularda enteresan gelişmeler kapınızı çalabilir ama siz siz olun hayallere kendinizi kaptırmayın. Gelen tekliflere de oldukça temkinli bakmanızda fayda var.

Kova

Eğer eliniz fırça tutuyorsa tual üzerinde harika eserler döktürün derim. İlham perilerini çağırmak için ideal. Yeteneğiniz yoksa duvarlara girişin hadi, yaza hazırlık!

Balık

Sevgili balıklar kendinizi ortaya koymak için daha ne bekliyorsunuz? Bugün artık “Ben buradayım…” demek için ideal. Atın şu üzerinizdeki uyuşukluk toprağını.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.