.

GOOGLE DA OYNAYAYABİLECEĞİNİZ OYUNLAR

Bilim&Teknoloji (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 16:53, Güncelleme: 15.03.2021 - 16:53 11061+ kez okundu.
 

GOOGLE DA OYNAYAYABİLECEĞİNİZ OYUNLAR

Google'ın kullanıcılarına sunduğu, işimizi kolaylaştıran birçok uygulaması mevcut. Ayrıca kullanıcılarına sunduğu bir o kadar da minik oyun varmış.

Google'ın kullanıcılarına sunduğu, işimizi kolaylaştıran birçok uygulaması mevcut. Ayrıca kullanıcılarına sunduğu bir o kadar da minik oyun varmış. Üstelik bu oyunlar arasında Pacman, Snake, Solitaire, Tic Tac Toe gibi efsaneleşmiş oyunlar var. İsmlerini Google'da aratarak oyunlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.   1. Runner Dino Çoğunuzun da bildiği internet bağlantımız kesildiğinde karşımıza çıkan şu dinazor var ya, işte aslında o eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyunun kahramanı. Bu dinazorla karşılaştığında 'boşluk' tuşuna basarsanız oyuna başlayacaksınız. Ayrıca 'Runner Dino' yazarak ya da buraya tıklayarak da oyunu oynayabilirsiniz. 2. Atari Breakout Bu oyunu bilmeyen yoktur. Oynamak için 'Atari Breakout' yazmanız yeterli.  Ya da böyle buyrun. 3. Google Basketbol Google Basketbol aslında, Google'ın 2012 Yaz Olimpiyatları için tasarladığı 4 günlük bir oyundu. Fakat bu süre içinde 1 milyardan fazla oynandığı için hala oynanabiliyor. Oyunu oynamak için 'Google Basketbol' yazmanız gerekiyor.  4. Zerg Rush Bu oyun diğerlerinden biraz farklı. Arama kısmına Zerg Rush yazdığınızda ekrana '0'lar inmeye başlayacak. Bu sıfırları, onlar arama sonuçlarını yok etmeden üzerilerine tıklayarak yok etmeniz gerekiyor. Oyunu oynamak için. 5. Google Earth Flight Simulator Bu oyunlar arasında belki de en etkileyici olanı bu uçuş simülatörü. Bu oyunda 20'den fazla uçaktan birini seçerek, gerçek dünya manzaralarının üzerinde uçuş yapabiliyorsunuz. Oyun gerçekten merak uyandırıyor biliyoruz. Oyunu bir an önce oynamak için Google Earth Flight Simulator. 6. Tic Tac Toe Aşina olduğumuz bir oyunla devam edelim. Bu eğlenceli minik oyunu da istediğiniz zaman Google'a Tic Tac Toe yazarak oynayabilirsiniz. 7. Snake Aşina olduğumuz bir diğer oyunla devam ediyoruz. Bir dönem hepimizin deli gibi oynadığı yılan oyununu da Google'a 'Snake' yazarak kolaylıkla oynayabiliyorsunuz. 8. Spooky Cat Bu oyun Google'ın 2016 Cadılar Bayramı için tasarladığı ve sevildiği için oynanmaya devam edilebilen bir oyun. Bu oyunda amacınız Kedi Momo'yu hayaletlerden korumak. Hayaletlerin üzerinde çeşitli şekiller beliriyor. Sizin, hayaletler Momo'ya yaklaşmadan bu şekilleri çizerek hayaletleri yok etmeniz gerekiyor. Momo'ya yardım etmek istiyorsanız: 'Spooky Cat' 9. Pac-Man Oyunlar arasında belki de en efsane olanı Pac-man. Bir dönem atari oynamış herkesin bağımlısı olduğu bu oyunu da anlatmaya gerek yok. Google Pac-man yazarak ya da buraya tıklayarak oyuna gidebilirsiniz.
Google'ın kullanıcılarına sunduğu, işimizi kolaylaştıran birçok uygulaması mevcut. Ayrıca kullanıcılarına sunduğu bir o kadar da minik oyun varmış.

Google'ın kullanıcılarına sunduğu, işimizi kolaylaştıran birçok uygulaması mevcut. Ayrıca kullanıcılarına sunduğu bir o kadar da minik oyun varmış. Üstelik bu oyunlar arasında Pacman, Snake, Solitaire, Tic Tac Toe gibi efsaneleşmiş oyunlar var. İsmlerini Google'da aratarak oyunlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

1. Runner Dino

Çoğunuzun da bildiği internet bağlantımız kesildiğinde karşımıza çıkan şu dinazor var ya, işte aslında o eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyunun kahramanı. Bu dinazorla karşılaştığında 'boşluk' tuşuna basarsanız oyuna başlayacaksınız. Ayrıca 'Runner Dino' yazarak ya da buraya tıklayarak da oyunu oynayabilirsiniz.

2. Atari Breakout

Bu oyunu bilmeyen yoktur. Oynamak için 'Atari Breakout' yazmanız yeterli. 

Ya da böyle buyrun.

3. Google Basketbol

Google Basketbol aslında, Google'ın 2012 Yaz Olimpiyatları için tasarladığı 4 günlük bir oyundu. Fakat bu süre içinde 1 milyardan fazla oynandığı için hala oynanabiliyor. Oyunu oynamak için 'Google Basketbol' yazmanız gerekiyor. 

4. Zerg Rush

Bu oyun diğerlerinden biraz farklı. Arama kısmına Zerg Rush yazdığınızda ekrana '0'lar inmeye başlayacak. Bu sıfırları, onlar arama sonuçlarını yok etmeden üzerilerine tıklayarak yok etmeniz gerekiyor. Oyunu oynamak için.

5. Google Earth Flight Simulator

Bu oyunlar arasında belki de en etkileyici olanı bu uçuş simülatörü. Bu oyunda 20'den fazla uçaktan birini seçerek, gerçek dünya manzaralarının üzerinde uçuş yapabiliyorsunuz. Oyun gerçekten merak uyandırıyor biliyoruz. Oyunu bir an önce oynamak için Google Earth Flight Simulator.

6. Tic Tac Toe

Aşina olduğumuz bir oyunla devam edelim. Bu eğlenceli minik oyunu da istediğiniz zaman Google'a Tic Tac Toe yazarak oynayabilirsiniz.

7. Snake

Aşina olduğumuz bir diğer oyunla devam ediyoruz. Bir dönem hepimizin deli gibi oynadığı yılan oyununu da Google'a 'Snake' yazarak kolaylıkla oynayabiliyorsunuz.

8. Spooky Cat

Bu oyun Google'ın 2016 Cadılar Bayramı için tasarladığı ve sevildiği için oynanmaya devam edilebilen bir oyun. Bu oyunda amacınız Kedi Momo'yu hayaletlerden korumak. Hayaletlerin üzerinde çeşitli şekiller beliriyor. Sizin, hayaletler Momo'ya yaklaşmadan bu şekilleri çizerek hayaletleri yok etmeniz gerekiyor. Momo'ya yardım etmek istiyorsanız: 'Spooky Cat'

9. Pac-Man

Oyunlar arasında belki de en efsane olanı Pac-man. Bir dönem atari oynamış herkesin bağımlısı olduğu bu oyunu da anlatmaya gerek yok. Google Pac-man yazarak ya da buraya tıklayarak oyuna gidebilirsiniz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.