.

Gölcüklü izciler Sarıkamış Şehitlerini andı

08.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 08.01.2024 - 13:53 401+ kez okundu.
 

Gölcüklü izciler Sarıkamış Şehitlerini andı

Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü, Sarıkamış Harekatı’nda vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri andılar.KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü, Sarıkamış Şehitleri’ni unutmadı. Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen, doğa yürüyüşü sonrası, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK İlçe Başkanı Kemal Yavuz, izciler ve öğretmenleri katıldı. Genç izcilerle birlikte şehitler için dua eden Başkan Sezer, “Sarıkamış Harekâtı sırasında; hem düşmana, hem de doğa şartlarına karşı kahramanca savaşan ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü, Sarıkamış Harekatı’nda vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri andılar.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü, Sarıkamış Şehitleri’ni unutmadı. Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen, doğa yürüyüşü sonrası, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK İlçe Başkanı Kemal Yavuz, izciler ve öğretmenleri katıldı. Genç izcilerle birlikte şehitler için dua eden Başkan Sezer, “Sarıkamış Harekâtı sırasında; hem düşmana, hem de doğa şartlarına karşı kahramanca savaşan ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.