.

Gençler için yeni parola “bir sandalye bir termos”

Sağlık 05.07.2023 - 08:38, Güncelleme: 05.07.2023 - 08:38 5533+ kez okundu.
 

Gençler için yeni parola “bir sandalye bir termos”

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin doğada daha çok vakit geçirmesi, şehrin parkları başta olmak üzere farklı noktalarda, alanında uzman isimlerle buluşmasını amaçlayan “Bir Sandalye Bir Termos’’ etkinliği gençlerin yoğun ilgisiyle başladı.ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarının zenginleştirilmesi için eğitsel, kültürel, sanatsal ve sosyal olmak üzere her alanda destek çalışmaları aralıksız sürüyor. ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısında Büyükdere Mahallesi Adaklı Sokak 39 numarada hizmet veren Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi düzenlediği özel etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ve gençleri doğada alanında uzman isimlerle buluşturan, “Bir Sandalye Bir Termos’’ etkinliği Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndan başladı. Masal Şatosu yeşil alanında gençler, mobilitehaber ekibiyle bir araya geldiler. Türkiye’nin ilk mobilite portalının ekibi Umut Rallas, Mustafa Talha Maraditli, Aysun Bakkal ve Begüm Baygıner deneyimlerini gençlerle paylaştı. Gençler, “Kent Mobilitesi ve geleceği, sürdürülebilirlik, teknomobilite, karbon ayak izimizi nasıl azaltabiliriz, mobilite yaşam” başlıklarında yeni nesil elektrikli araçlar, doğa dostu ulaşım modelleri ve yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili konularda bilgiler edindiler. Doğal ortamda yapılan etkinliği çok beğendiklerini ve kendilerini geliştirme imkânı yakaladıklarını belirten gençler, Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin doğada daha çok vakit geçirmesi, şehrin parkları başta olmak üzere farklı noktalarda, alanında uzman isimlerle buluşmasını amaçlayan “Bir Sandalye Bir Termos’’ etkinliği gençlerin yoğun ilgisiyle başladı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarının zenginleştirilmesi için eğitsel, kültürel, sanatsal ve sosyal olmak üzere her alanda destek çalışmaları aralıksız sürüyor. ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısında Büyükdere Mahallesi Adaklı Sokak 39 numarada hizmet veren Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi düzenlediği özel etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ve gençleri doğada alanında uzman isimlerle buluşturan, “Bir Sandalye Bir Termos’’ etkinliği Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndan başladı. Masal Şatosu yeşil alanında gençler, mobilitehaber ekibiyle bir araya geldiler. Türkiye’nin ilk mobilite portalının ekibi Umut Rallas, Mustafa Talha Maraditli, Aysun Bakkal ve Begüm Baygıner deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Gençler, “Kent Mobilitesi ve geleceği, sürdürülebilirlik, teknomobilite, karbon ayak izimizi nasıl azaltabiliriz, mobilite yaşam” başlıklarında yeni nesil elektrikli araçlar, doğa dostu ulaşım modelleri ve yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili konularda bilgiler edindiler.

Doğal ortamda yapılan etkinliği çok beğendiklerini ve kendilerini geliştirme imkânı yakaladıklarını belirten gençler, Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.