.

Forum Mersin’de çocuklar hayallerinin oyuncağı ile buluştu

13.11.2018 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1345+ kez okundu.
 

Forum Mersin’de çocuklar hayallerinin oyuncağı ile buluştu

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, minik misafirlerini hayalleriyle buluşturdu, çocuklar kendi çizdikleri oyuncakların yapımına şahit oldukları keyifli ve verimli bir etkinliğe katılma imkanı buldu.Forum Mersin’de hafta sonu gerçekleştirilen özel etkinlik, minikleri hayalleriyle buluşturdu. İki aşamadan oluşan etkinlikte çocuklar öncelikle hayallerindeki oyuncağı kâğıda resmettiler. Oyuncak çizimleri tasarım ekibi tarafından tam da çocukların resmettikleri gerçek oyuncaklara dönüştürüldü.Eğlenceli Unicorn atölye çalışmasıyla hünerlerini ortaya koyan çocuklar, hayallerinin oyuncaklarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, minik misafirlerini hayalleriyle buluşturdu, çocuklar kendi çizdikleri oyuncakların yapımına şahit oldukları keyifli ve verimli bir etkinliğe katılma imkanı buldu.
Forum Mersin’de hafta sonu gerçekleştirilen özel etkinlik, minikleri hayalleriyle buluşturdu. İki aşamadan oluşan etkinlikte çocuklar öncelikle hayallerindeki oyuncağı kâğıda resmettiler. Oyuncak çizimleri tasarım ekibi tarafından tam da çocukların resmettikleri gerçek oyuncaklara dönüştürüldü.
Eğlenceli Unicorn atölye çalışmasıyla hünerlerini ortaya koyan çocuklar, hayallerinin oyuncaklarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.