.

Fadime Şen ve Nükhet Çelik'ten iBT MEDYA'ya ziyaret

25.03.2019 - 14:46, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2875+ kez okundu.
 

Fadime Şen ve Nükhet Çelik'ten iBT MEDYA'ya ziyaret

Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adayları Fadime Şen ve Nükhet Koç Çelik yaklaşan seçim öncesi, Mersin Blok Haber, Tarsus Gazetesi ve Çamlıyayla Haber'i bünyesinde bulunduran iBT MEDYA'yı ziyaret ederek imtiyaz sahibi İlkay Beyti TUTUCU ve iBT MEDYA onursal başkanı Nevzat TUTUCU ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlkay Beyti TUTUCU, Kadınların siyasete katılımı incelediğinde, yüzyıllar boyunca içinde bulundukları siyasal sisteme yeterince bağ kurmadan yaşadıkları görülmektedir. Yerel siyasete katılım ve temsil, kadınların toplumsal kalkınmadaki rolü açısından fazlasıyla önemlidir. 1930’da yerel seçimlerde kadınlar seçme ve seçilme hakkını elde etmiş olmasına rağmen günümüzde kadının siyasal katılımı oldukça düşük düzeydedir. Bu konuda siyasi görüş ayrımı yapmadan, özellikle yerel yönetimlerde söz sahibi olmak isteyen tüm kadın adayların destekçisi olacağız. Çıktığınız yol hayırlı olsun. dedi. Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adayları Nükhet Koç Çelik ile Fadime Şen, yaptıkları çalışmalar, projeler ve adaylıkları ile ilgili gördükleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Nükhet Koç Çelik ve Fadime Şen, Tarsus Gazetesi ve Mersin Blok Haber çalışanları ile gündemi değerlendirdikten sonra haber merkezinden ayrıldılar.
Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adayları Fadime Şen ve Nükhet Koç Çelik yaklaşan seçim öncesi, Mersin Blok Haber, Tarsus Gazetesi ve Çamlıyayla Haber'i bünyesinde bulunduran iBT MEDYA'yı ziyaret ederek imtiyaz sahibi İlkay Beyti TUTUCU ve iBT MEDYA onursal başkanı Nevzat TUTUCU ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlkay Beyti TUTUCU,
Kadınların siyasete katılımı incelediğinde, yüzyıllar boyunca içinde bulundukları siyasal sisteme yeterince bağ kurmadan yaşadıkları görülmektedir. Yerel siyasete katılım ve temsil, kadınların toplumsal kalkınmadaki rolü açısından fazlasıyla önemlidir. 1930’da yerel seçimlerde kadınlar seçme ve seçilme hakkını elde etmiş olmasına rağmen günümüzde kadının siyasal katılımı oldukça düşük düzeydedir. Bu konuda siyasi görüş ayrımı yapmadan, özellikle yerel yönetimlerde söz sahibi olmak isteyen tüm kadın adayların destekçisi olacağız. Çıktığınız yol hayırlı olsun.
dedi. Cumhur İttifakı Kadın Meclis Üyeliği adayları Nükhet Koç Çelik ile Fadime Şen, yaptıkları çalışmalar, projeler ve adaylıkları ile ilgili gördükleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Nükhet Koç Çelik ve Fadime Şen, Tarsus Gazetesi ve Mersin Blok Haber çalışanları ile gündemi değerlendirdikten sonra haber merkezinden ayrıldılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.