.

Erdemli’de taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

Genel 09.01.2019 - 07:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2350+ kez okundu.
 

Erdemli’de taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

Mersin’in Erdemli ilçesinde kar ve yollardaki buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.İlçenin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili olurken, yollarda da buzlanmalar meydana geldi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.Erdemli Kaymakamlığı tarafından alınan kararda, "Yüksek kesimlerde buzlanma nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için Erdemli’deki tüm taşımalı eğitim 1 gün tatil edilmiştir" denildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinde kar ve yollardaki buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
İlçenin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili olurken, yollarda da buzlanmalar meydana geldi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.
Erdemli Kaymakamlığı tarafından alınan kararda, "Yüksek kesimlerde buzlanma nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için Erdemli’deki tüm taşımalı eğitim 1 gün tatil edilmiştir" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.