.

Erdemli’de Öğretmenler Günü kutlandı

Genel 24.11.2019 - 10:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1059+ kez okundu.
 

Erdemli’de Öğretmenler Günü kutlandı

Mersin’in Erdemli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlk olarak ilçe sahilindeki Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından da program 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük yaptı. Açıkyörük, "Bu kutsal mesleği elbetteki bir programla hatırlamak, onun önemini anlamak açısından yeterli olmayacaktır. Ancak birlik ve beraberlik sağlamak, sorunlarımızı konuşmak ve çözüm yolları aramak, en önemlisi de öğretmenlik gibi kutsal bir meslek hakkında toplumun bilinçli ve duyarlı bir hale gelmesini sağlamak önem arzetmektedir. Onun için her 24 Kasım biz öğretmenler için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir" dedi. Program okunan şiirler ve skeçlerle devam etti. Mesleğe yeni adım atan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Emekliye ayrılan öğretmenlere de Erdemli Kaymakamı Avni Kula tarafından plaket verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
İlk olarak ilçe sahilindeki Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından da program 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük yaptı. Açıkyörük, "Bu kutsal mesleği elbetteki bir programla hatırlamak, onun önemini anlamak açısından yeterli olmayacaktır. Ancak birlik ve beraberlik sağlamak, sorunlarımızı konuşmak ve çözüm yolları aramak, en önemlisi de öğretmenlik gibi kutsal bir meslek hakkında toplumun bilinçli ve duyarlı bir hale gelmesini sağlamak önem arzetmektedir. Onun için her 24 Kasım biz öğretmenler için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir" dedi.
Program okunan şiirler ve skeçlerle devam etti. Mesleğe yeni adım atan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Emekliye ayrılan öğretmenlere de Erdemli Kaymakamı Avni Kula tarafından plaket verildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.