.

Erdemli’de aquapark açıldı

Genel 12.06.2020 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1978+ kez okundu.
 

Erdemli’de aquapark açıldı

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından yapılan ve işletmesi özelleştirilen 1954 Aquapark, düzenlenen törenle, yeni sezon için kapılarını açtı. Açılışa Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Erdoğan ve kurum amirleri katıldı. Erdemli’ye birbirinden önemli eserler kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Tollu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birbirinden önemli hizmetleri Erdemlimiz için yaptık. Bu hizmetlerden bir tanesi de 1954 Aquapark. Erdemli için hiç durmadan çalışmaya devem edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından tesisin açılışı yapıldı.
Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından yapılan ve işletmesi özelleştirilen 1954 Aquapark, düzenlenen törenle, yeni sezon için kapılarını açtı.
Açılışa Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Erdoğan ve kurum amirleri katıldı. Erdemli’ye birbirinden önemli eserler kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Tollu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birbirinden önemli hizmetleri Erdemlimiz için yaptık. Bu hizmetlerden bir tanesi de 1954 Aquapark. Erdemli için hiç durmadan çalışmaya devem edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından tesisin açılışı yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.