.

Engelleri müzikle aşıyorlar

Genel 18.12.2019 - 09:50, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1213+ kez okundu.
 

Engelleri müzikle aşıyorlar

Tarsus Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerden oluşan ’Ev Sakinleri Müzik Grubu’ Yarenlik Alanı’nda Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi için mini bir konser verdi. ’Engellileri Müzikle Aşıyoruz’ sloganıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi için enstrümanlarını yürek teline dokunduran ’Ev Sakinleri Müzik Grubu’ seslendirdikleri şarkılarla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar, toplumun sevgisine ve ilgisine ihtiyacı olan zihinsel yetersiz çocuklara dikkat çektiler.
Tarsus Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerden oluşan ’Ev Sakinleri Müzik Grubu’ Yarenlik Alanı’nda Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi için mini bir konser verdi.
’Engellileri Müzikle Aşıyoruz’ sloganıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi için enstrümanlarını yürek teline dokunduran ’Ev Sakinleri Müzik Grubu’ seslendirdikleri şarkılarla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar, toplumun sevgisine ve ilgisine ihtiyacı olan zihinsel yetersiz çocuklara dikkat çektiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.