.

Edirne'de üniversite öğrencilerinden sosyal deney

08.01.2024 - 10:21, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:21 512+ kez okundu.
 

Edirne'de üniversite öğrencilerinden sosyal deney

Trakya Üniversitesi öğrencileri 10 Ocak Çarşamba günü bir deney gerçekleştirecek.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trakya Üniversitesi Uluslar arası Ticaret ve Finansman Öğrencileri Ronay Boztepe, Büşra Aydın ve Kader Oruç, okulda herhangi bir uzuv kaybı yaşamayan, engeli bulunmayan bireylere "Eğer bir engeli bulunsaydı nasıl olurdu" deneyi yapacaklarını belirtti. Tekerlekli sandalyeyle sınıflarına çıkmalarını ve yaşadıkları zorlukları ve hissi bize aktarmalarını isteyeceklerini belirtten öğrenciler, deneydeki amaçlarının engelli vatandaşlara ve onların yaşadıklarına dikkat çekmek olduğunu  kaydetti. Sosyal deneyin Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda saat 10.00’da yapılacağı öğrenildi.

Trakya Üniversitesi öğrencileri 10 Ocak Çarşamba günü bir deney gerçekleştirecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trakya Üniversitesi Uluslar arası Ticaret ve Finansman Öğrencileri Ronay Boztepe, Büşra Aydın ve Kader Oruç, okulda herhangi bir uzuv kaybı yaşamayan, engeli bulunmayan bireylere "Eğer bir engeli bulunsaydı nasıl olurdu" deneyi yapacaklarını belirtti.

Tekerlekli sandalyeyle sınıflarına çıkmalarını ve yaşadıkları zorlukları ve hissi bize aktarmalarını isteyeceklerini belirtten öğrenciler, deneydeki amaçlarının engelli vatandaşlara ve onların yaşadıklarına dikkat çekmek olduğunu  kaydetti.

Sosyal deneyin Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda saat 10.00’da yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.