.

Edirne Keşan'da CHP'de meclisler içinde başvurular sürüyor

28.11.2023 - 19:20, Güncelleme: 28.11.2023 - 19:20 414+ kez okundu.
 

Edirne Keşan'da CHP'de meclisler içinde başvurular sürüyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde CHP, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı başvurularını almaya devam ediyor. Keşan'da 4 isim daha belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği'ne talip oldu.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Hacıköy eski Belediye Başkanı Cevdet Karagöz ve Çamlıca eski Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, meclis üyelikleri için CHP Keşan İlçe Başkanlığı’na başvuru dosyalarını teslim etti. Cevdet Karagöz, Belediye Meclisi Üyeliği'ne, Halil Büyükyatıkçı ise İl Genel Meclisi Üyeliği aday adayına talip oldu. Ayrıca, CHP Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik ile Anafartalarspor Kulübü Başkanı Olgu Karataşoğlu da İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuru dosyalarını CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır'a teslim eden üyeler arasında bulundu.

Edirne'nin Keşan ilçesinde CHP, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı başvurularını almaya devam ediyor. Keşan'da 4 isim daha belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği'ne talip oldu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Hacıköy eski Belediye Başkanı Cevdet Karagöz ve Çamlıca eski Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, meclis üyelikleri için CHP Keşan İlçe Başkanlığı’na başvuru dosyalarını teslim etti.

Cevdet Karagöz, Belediye Meclisi Üyeliği'ne, Halil Büyükyatıkçı ise İl Genel Meclisi Üyeliği aday adayına talip oldu.

Ayrıca, CHP Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik ile Anafartalarspor Kulübü Başkanı Olgu Karataşoğlu da İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuru dosyalarını CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır'a teslim eden üyeler arasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.