.

Düzce'de lastiği patlayan tır karşı şeride geçti

08.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:11 415+ kez okundu.
 

Düzce'de lastiği patlayan tır karşı şeride geçti

Düzce-Akçakoca bağlantı yolu Kabalak Mevkii'nde seyir halinde olan 54 AK 950 plakalı tırın lastiğinin patlaması sonucunda sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce'de kontrolden çıkan tır orta refüjü aşıp karşı şeride geçti. Kabalak Mevkii'nde yaşanan kazada trafiğin yoğun olmaması büyük bir felaketin önüne geçti. Kaza sonrasında tır sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi. Trafik kontrollü şekilde sağlanırken ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Düzce-Akçakoca bağlantı yolu Kabalak Mevkii'nde seyir halinde olan 54 AK 950 plakalı tırın lastiğinin patlaması sonucunda sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce'de kontrolden çıkan tır orta refüjü aşıp karşı şeride geçti.

Kabalak Mevkii'nde yaşanan kazada trafiğin yoğun olmaması büyük bir felaketin önüne geçti.

Kaza sonrasında tır sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi.

Trafik kontrollü şekilde sağlanırken ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.