.

Düzce'de güvenlik güçleri öğrencilerle buluştu

28.11.2023 - 09:45, Güncelleme: 28.11.2023 - 09:45 167+ kez okundu.
 

Düzce'de güvenlik güçleri öğrencilerle buluştu

Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kasım Aktaş Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Düzce'de ortaokul öğrencilerine kışlayı gezdiren İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nı tanıtıcı sunumların yanı sıra trafik semineri, TİM Jandarma Çizgi filmi gösterimi, envanterdeki araçların tanıtımı ile köpek gösterisi faaaliyetleri icra etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler de veren ekipler, çğrenci ve güvenlik birimleri buluşmasını birlikte çektirdikleri hatıra fotoğraf ile noktaladı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kasım Aktaş Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Düzce'de ortaokul öğrencilerine kışlayı gezdiren İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nı tanıtıcı sunumların yanı sıra trafik semineri, TİM Jandarma Çizgi filmi gösterimi, envanterdeki araçların tanıtımı ile köpek gösterisi faaaliyetleri icra etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler de veren ekipler, çğrenci ve güvenlik birimleri buluşmasını birlikte çektirdikleri hatıra fotoğraf ile noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.