.

Dorukhan Toköz transferine veto

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.07.2021 - 14:45, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:45 1719+ kez okundu.
 

Dorukhan Toköz transferine veto

Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz Avrupa dan beklediği teklifi alamadı

Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan ve Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Dorukhan Toköz, henüz dişe dokunur bir teklif alamadı. Galatasaray'a önerilen milli futbolcu, Fatih Terim'den veto yedi. AVRUPA'DAN İSTEDİĞİ TEKLİFİ ALAMADI Habertürk'ün haberine göre, siyah-beyazlıların yıllık 1 milyon 100 bin euroluk teklifini kabul etmeyen 25 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da istediği teklifleri alamadı. Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile yollarını ayırması da Dorukhan Toköz'ü olumsuz etkiledi. Belözoğlu Fenerbahçe'nin başında kalsaydı, milli futbolcuyu transfer edecekti. İkili geçen sezon bitmeden bir araya gelmiş ve anlaşmaya varmıştı.
Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz Avrupa dan beklediği teklifi alamadı

Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan ve Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen  Dorukhan Toköz, henüz dişe dokunur bir teklif alamadı. Galatasaray'a önerilen milli futbolcu, Fatih Terim'den veto yedi. AVRUPA'DAN İSTEDİĞİ TEKLİFİ ALAMADI Habertürk'ün haberine göre, siyah-beyazlıların yıllık 1 milyon 100 bin euroluk teklifini kabul etmeyen 25 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da istediği teklifleri alamadı. Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile yollarını ayırması da Dorukhan Toköz'ü olumsuz etkiledi. Belözoğlu Fenerbahçe'nin başında kalsaydı, milli futbolcuyu transfer edecekti. İkili geçen sezon bitmeden bir araya gelmiş ve anlaşmaya varmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.