.

Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu

07.11.2023 - 04:28, Güncelleme: 07.11.2023 - 04:28 1059+ kez okundu.
 

Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu

Doğu Demirkol'un merakla beklenen filmi Yaşam Koçu'nun kadın başrolü belli oldu. Doğu Demirkol'a filmde Helin karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek. Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç'larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç'una giderken yakın arkadaşı Cafer (Doğu Demirkol)'i de alır. Helin'in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin "sevgili misiniz?" sorusuna "Yaşam Koçu'yum" cevabını verir ve Helin'in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye'nin en popüler yaşam koçu haline gelir. Yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro'nun üstlendiği Yaşam Koçu filminin yönetmen koltuğunda Burak Kuka yer alacak. Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film 12 Ocak'ta sinemalarda!   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Doğu Demirkol'un merakla beklenen filmi Yaşam Koçu'nun kadın başrolü belli oldu. Doğu Demirkol'a filmde Helin karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç'larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç'una giderken yakın arkadaşı Cafer (Doğu Demirkol)'i de alır. Helin'in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin "sevgili misiniz?" sorusuna "Yaşam Koçu'yum" cevabını verir ve Helin'in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye'nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro'nun üstlendiği Yaşam Koçu filminin yönetmen koltuğunda Burak Kuka yer alacak. Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film 12 Ocak'ta sinemalarda!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.