.

Dilan Çicek Denizin İngilizcesi

Magazin (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2021 - 17:49, Güncelleme: 30.09.2021 - 17:49 11095+ kez okundu.
 

Dilan Çicek Denizin İngilizcesi

Dilan Çicek Denizin İngilizcesi

Kırmızı elbisesi ile festival gecesine damga vuran Dilan Çiçek Deniz, yabancı basına verdiği İngilizce röportajıyla gündeme geldi. Çukur dizisinde birlikte rol alan Dilan Çiçek Deniz ile Erkan Kolçak Köstendil, bir film festivalinde bir araya geldi. Festivalden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, dekolteli kırmızı elbisesiyle meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'e verdiği pozları Instagram sayfasında yayınladı. Takipçileri ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu. DİLAN İNGİLİZCE KONUŞUYOR Güzel oyuncunun yabancı basına verdiği röportaj da sosyal medyada gündem oldu. Çicek'in İngilizce konuşması alay konusu oldu.
Dilan Çicek Denizin İngilizcesi

Kırmızı elbisesi ile festival gecesine damga vuran Dilan Çiçek Deniz, yabancı basına verdiği İngilizce röportajıyla gündeme geldi.

Çukur dizisinde birlikte rol alan Dilan Çiçek Deniz ile Erkan Kolçak Köstendil, bir film festivalinde bir araya geldi.

Festivalden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, dekolteli kırmızı elbisesiyle meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'e verdiği pozları Instagram sayfasında yayınladı. Takipçileri ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu.

DİLAN İNGİLİZCE KONUŞUYOR

Güzel oyuncunun yabancı basına verdiği röportaj da sosyal medyada gündem oldu. Çicek'in İngilizce konuşması alay konusu oldu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.