.

Dezavantajlı çocuklar piknikte buluştu

Genel 14.04.2019 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1432+ kez okundu.
 

Dezavantajlı çocuklar piknikte buluştu

Mersin’de ’Sosyal Uyum Projesi’ kapsamında, Akdeniz ilçesinde yaşayan dezavantajlı çocuklar piknikte buluştu.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mersin Çocuk Hakları Komitesi, ’Sosyal Uyum Projesi’ kapsamında, Akdeniz ilçesinde yaşayan dezavantajlı çocukları, aileleriyle birlikte Davultepe 100. Yıl Tabiat Parkında bir araya getirdi. Burada piknik yapıp eğlenen çocuklar, ayrıca kaplumbağa merkezini ziyaret ettiler.İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile UNICEF’in illerde Çocuk Hakları Çocuk Komiteleri aracılığı ile yürüttüğü proje kapsamında, öncelikle dezavantajlı çocukların sosyalleşmesi ve uyum sorunu yaşamaması için Akdeniz ilçesinden başlamak üzere pilot okullarda başarı ile yürütüldüğünü söyledi. Sarı, proje çerçevesinde çocukların okullaşması ve çocukluğunu yaşaması için yoğun çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.
Mersin’de ’Sosyal Uyum Projesi’ kapsamında, Akdeniz ilçesinde yaşayan dezavantajlı çocuklar piknikte buluştu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mersin Çocuk Hakları Komitesi, ’Sosyal Uyum Projesi’ kapsamında, Akdeniz ilçesinde yaşayan dezavantajlı çocukları, aileleriyle birlikte Davultepe 100. Yıl Tabiat Parkında bir araya getirdi. Burada piknik yapıp eğlenen çocuklar, ayrıca kaplumbağa merkezini ziyaret ettiler.
İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile UNICEF’in illerde Çocuk Hakları Çocuk Komiteleri aracılığı ile yürüttüğü proje kapsamında, öncelikle dezavantajlı çocukların sosyalleşmesi ve uyum sorunu yaşamaması için Akdeniz ilçesinden başlamak üzere pilot okullarda başarı ile yürütüldüğünü söyledi. Sarı, proje çerçevesinde çocukların okullaşması ve çocukluğunu yaşaması için yoğun çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.