.

Depremzede gençlerden depremzede çocuklara 23 Nisan etkinliği

Gündem 24.04.2023 - 09:16, Güncelleme: 24.04.2023 - 09:16 3722+ kez okundu.
 

Depremzede gençlerden depremzede çocuklara 23 Nisan etkinliği

Kahramanmaraş’ta kurulan ve gönüllüleri depremzede gençlerden oluşan Kahramanmaraş Moral Destek Ekibi (KAMODES), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla depremzede çocuklara ve ailelerine moral programı düzenledi.Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan bir lunaparkta yoğun katılımla düzenlenen programda konuşan KAMODES Başkanı Yunus Taş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz depremin ilk gününden beri 120'den fazla köye ve mahallelere gittik. Burada halkımıza moral motivasyon desteği verdik. Sonrasında 23 Nisan için yaklaşık iki üç günlük bir hazırlığımızı yaptık ve burada proje paydaşımız olan birçok derneğimizde ortak organizasyon gerçekleştiriyoruz” dedi. Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü bünyesinde kurulduklarını ifade eden Başkan Taş konuşmasında şunu söyledi: “Paydaş derneklerimizle beraber buradaki etkinlik gibi Kahramanmaraş'a değer katmaya, yeni etkinlikler yapmaya, daha fazla kişiye ulaşmaya, daha fazla çocuğa ulaşmaya, deprem bölgesindeki daha fazla çocuğu motive etmeye çalışıyoruz. Ekibimiz tamamı depremzede gençlerden oluşuyor. 250 kişilik gönüllü ekibimizle hep beraber, her zaman şehrimiz ve ülkemiz için çalışacağız.”   Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunularak, hediyelerin verildiği program, Kahramanmaraşlı sanatçıların konseriyle son buldu.

Kahramanmaraş’ta kurulan ve gönüllüleri depremzede gençlerden oluşan Kahramanmaraş Moral Destek Ekibi (KAMODES), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla depremzede çocuklara ve ailelerine moral programı düzenledi.

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan bir lunaparkta yoğun katılımla düzenlenen programda konuşan KAMODES Başkanı Yunus Taş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz depremin ilk gününden beri 120'den fazla köye ve mahallelere gittik. Burada halkımıza moral motivasyon desteği verdik. Sonrasında 23 Nisan için yaklaşık iki üç günlük bir hazırlığımızı yaptık ve burada proje paydaşımız olan birçok derneğimizde ortak organizasyon gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü bünyesinde kurulduklarını ifade eden Başkan Taş konuşmasında şunu söyledi:

“Paydaş derneklerimizle beraber buradaki etkinlik gibi Kahramanmaraş'a değer katmaya, yeni etkinlikler yapmaya, daha fazla kişiye ulaşmaya, daha fazla çocuğa ulaşmaya, deprem bölgesindeki daha fazla çocuğu motive etmeye çalışıyoruz. Ekibimiz tamamı depremzede gençlerden oluşuyor. 250 kişilik gönüllü ekibimizle hep beraber, her zaman şehrimiz ve ülkemiz için çalışacağız.”  

Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunularak, hediyelerin verildiği program, Kahramanmaraşlı sanatçıların konseriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.