.

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI MURAT FİDAN GAYRETLE ÇALIŞIYOR

Genel 17.02.2024 - 14:59, Güncelleme: 17.02.2024 - 14:59 1991+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI MURAT FİDAN GAYRETLE ÇALIŞIYOR

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN DURMADAN YORULMADAN GAYRETLE ÇALIŞIYOR

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Meclis Üyesi A.Adayı ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Durmadan Yorulmadan İlk Günkü Aşkla Tarsus Diyerek Çalışıyor. Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyeliği A.Adaylığını 28 Kasım 2023 Tarihin'de Açıklayan Murat Fidan 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 43 Kalan Süre Zarfında Durmuyor Dinlenmiyor ve Tarsus'u TATLANDIRMAK İçin Gayret İle Mücadele Ediyor.Dün Cetvel Tarafından Ev Ev Gezen Murat Fidan Vatandaşlar Tarafından Yoğun Bir İlgi İle Karşılandır Yeni Mahalle 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerinde Kararını Vermiş Dedi.​
CUMHUR İTTİFAKI İÇİN DURMADAN YORULMADAN GAYRETLE ÇALIŞIYOR

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Meclis Üyesi A.Adayı ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Durmadan Yorulmadan İlk Günkü Aşkla Tarsus Diyerek Çalışıyor. Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyeliği A.Adaylığını 28 Kasım 2023 Tarihin'de Açıklayan Murat Fidan 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 43 Kalan Süre Zarfında Durmuyor Dinlenmiyor ve Tarsus'u TATLANDIRMAK İçin Gayret İle Mücadele Ediyor.Dün Cetvel Tarafından Ev Ev Gezen Murat Fidan Vatandaşlar Tarafından Yoğun Bir İlgi İle Karşılandır Yeni Mahalle 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerinde Kararını Vermiş Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.