.

Çınar Akademi gençlerin hayatına dokunuyor

08.01.2024 - 17:22, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:22 403+ kez okundu.
 

Çınar Akademi gençlerin hayatına dokunuyor

Kocaeli İzmit'te Çınar Akademi LGS hazırlık kursları Kuruçeşmeli gençlerin de hayatına dokunuyor.KOCAELİ (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Çınar Akademi, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde LGS hazırlık kurslarına start verdi İzmit Belediyesi Çınar Akademi, öğrenciler için 7 ayrı mahallede LGS hazırlık kursları hayata geçirdi. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çınar Akademi, liseye hazırlanan öğrencilere Topçular Mahallesi, Tavşantepe Mahallesi Muhtarlığı, Körfez Mahallesi Muhtarlığı, Sanayi Mahallesi Muhtarlığı, Gültepe Mahallesi, İZGİM, Akpınar Gençlik Merkezi ve Şehit Ramazan Kültür Merkezinde eğitim veriyor. İzmit’te eğitime yönelik farklı bir bakış açısı oluşturan Çınar Akademi, Kuruçeşme’de LGS’ye hazırlanan gençler için de hareket geçti. Başvuruların tamamlandığı 7 ve 8. Sınıf öğrencileri derslere başladı. Kursta öğrencilere Türkçe ve Matematik konu anlatımı ile soru çözümü gerçekleştiriliyor. Dersler her hafta Çarşamba günü 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Kocaeli İzmit'te Çınar Akademi LGS hazırlık kursları Kuruçeşmeli gençlerin de hayatına dokunuyor.

KOCAELİ (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Çınar Akademi, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde LGS hazırlık kurslarına start verdi

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, öğrenciler için 7 ayrı mahallede LGS hazırlık kursları hayata geçirdi.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çınar Akademi, liseye hazırlanan öğrencilere Topçular Mahallesi, Tavşantepe Mahallesi Muhtarlığı, Körfez Mahallesi Muhtarlığı, Sanayi Mahallesi Muhtarlığı, Gültepe Mahallesi, İZGİM, Akpınar Gençlik Merkezi ve Şehit Ramazan Kültür Merkezinde eğitim veriyor.

İzmit’te eğitime yönelik farklı bir bakış açısı oluşturan Çınar Akademi, Kuruçeşme’de LGS’ye hazırlanan gençler için de hareket geçti. Başvuruların tamamlandığı 7 ve 8. Sınıf öğrencileri derslere başladı. Kursta öğrencilere Türkçe ve Matematik konu anlatımı ile soru çözümü gerçekleştiriliyor. Dersler her hafta Çarşamba günü 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.