.

ÇİFTLİKKÖY VE ÇAVUŞLU MEZARLIK YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMASI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 16.07.2021 - 09:48, Güncelleme: 16.07.2021 - 09:48 1293+ kez okundu.
 

ÇİFTLİKKÖY VE ÇAVUŞLU MEZARLIK YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMASI

ÇİFTLİKKÖY VE ÇAVUŞLU MEZARLIK YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent mezarlıklarının yollarında ihtiyaç olan kısımlarda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Kabir ziyaretlerinin yoğunlaşacağı Kurban Bayramı için hazırlık yapan ekipler tarafından Çiftlikköy ve Çavuşlu Mezarlıklarının yollarında sıcak asfalt çalışması yapıldı Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Bu kapsamda ekipler, mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayrama sayılı günler kala hız verdi. Mezarlık yolları yenilendi Vatandaşların ziyaretlerini rahat gerçekleştirebilmeleri için bayrama sayılı günler kalahummalı bir çalışma sürdüren ekipler, mezarlık yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kabir ziyaretlerinin yoğunlaşacağı bayram dönemine hazırlık yapan ekipler; Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Çiftlik Mezarlığı ve Toroslar ilçesi Çavuşlu MahalleMezarlığı yolunda sıcak asfalt çalışmasını hızla tamamladı.
ÇİFTLİKKÖY VE ÇAVUŞLU MEZARLIK YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent mezarlıklarının yollarında ihtiyaç olan kısımlarda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Kabir ziyaretlerinin yoğunlaşacağı Kurban Bayramı için hazırlık yapan ekipler tarafından Çiftlikköy ve Çavuşlu Mezarlıklarının yollarında sıcak asfalt çalışması yapıldı Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Bu kapsamda ekipler, mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayrama sayılı günler kala hız verdi.

Mezarlık yolları yenilendi

Vatandaşların ziyaretlerini rahat gerçekleştirebilmeleri için bayrama sayılı günler kalahummalı bir çalışma sürdüren ekipler, mezarlık yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kabir ziyaretlerinin yoğunlaşacağı bayram dönemine hazırlık yapan ekipler; Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Çiftlik Mezarlığı ve Toroslar ilçesi Çavuşlu MahalleMezarlığı yolunda sıcak asfalt çalışmasını hızla tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.