.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'dan Yeni Yıl Mesajı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.01.2021 - 09:49, Güncelleme: 01.01.2021 - 09:49 2821+ kez okundu.
 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'dan Yeni Yıl Mesajı

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'dan Yeni Yıl Mesajı

Değerli Tarsuslular, 2020’yi geride bırakırken nasıl bir yıl geçirdiğimizi hatırlayalım istedik. Bize yepyeni bir yaşam tarzı öğretti 2020. Covid-19 insanlığa, kendini var eden en temel değerleri; paylaşma, dayanışma, yardımseverliği, kısacası ancak bir bütünün parçası olarak yaşayabileceği gerçeğini çok güçlü bir şekilde hatırlattı. Küresel bir salgın, kriz karşısında küresel değil ulusal dayanışmanın öne çıkarak sergilendiği bir dünyada sosyal devletin rolü yeniden önem kazandı. Maske ile yaşamayı, kısıtlamalar ile hayatımızı devam ettirmeyi öğretti. Bunun yanında güzel şeyler de bırakmadı mı? Sevdiklerimize olan bağlılığımızı, aslında onlarsız yapamadığımızı, büyüklerimize olan özlemimizi dindirmek için her gün onları aramayı öğrendik. Evde kalarak büyüklerimize destek olduk. Evet. 2020 salgın hastalıkla mücadele ettiğimiz bir yıl olarak hafızamızda yer edindi. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü olarak “Birlikte Varız” diyerek bu dönemde bir nebze de olsa sizlerin yanında olmak adına güzel şeyler yapma inancı ile hareket ettik. Salgının ilk günlerinde 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek olmak için kadın ve gençlik kollarımız büyüklerimizin ihtiyaçlarını temin ettiler. Hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem Tarsus Belediyemizin destekleri ile maske, dezenfektan ve gıda kolileri ile vatandaşlarımıza ulaştık Evde kalarak kutlamak zorunda kaldığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tarsus’taki çocuklarımızın kapısını okuma ve boyama kitapları ile çaldık. Okuldan uzak kalan çocuklarımızın gelişimini Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Süt Senin Gurur Mersin’in hizmetiyle, ücretsiz olarak dağıttığı Okul Sütü ile destekledik. İşçinin, emekçinin bayramı 1 Mayıs’ta ve Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz e-konserlerle binlerce Tarsuslunun evine konuk olduk. Yeni normal ile uzun süre ayrı kaldığımız halkımız ile mahallelerinde buluştuk, yanlarında olduk. Onlarla gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık. Değerli dostlarımız; 2020’yi acısı tatlısıyla, neşesi ve hüznü ile geride bırakıyoruz. 2021’e koronavirüs tedbirleri ve yaşanan aşı gelişmeleri ile adım atıyorken; 2021 yılının hepimize çokça sağlık, huzur, mutluluk ve neşe getirmesini diliyoruz. "Birlikte Varız" diyerek; Cumhuriyetimizi yeniden "kimsesizlerin kimsesi" yapacağız. Mutlu Yıllar Tarsus!
CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'dan Yeni Yıl Mesajı

Değerli Tarsuslular,

2020’yi geride bırakırken nasıl bir yıl geçirdiğimizi hatırlayalım istedik.

Bize yepyeni bir yaşam tarzı öğretti 2020.

Covid-19 insanlığa, kendini var eden en temel değerleri; paylaşma, dayanışma, yardımseverliği, kısacası ancak bir bütünün parçası olarak yaşayabileceği gerçeğini çok güçlü bir şekilde hatırlattı.

Küresel bir salgın, kriz karşısında küresel değil ulusal dayanışmanın öne çıkarak sergilendiği bir dünyada sosyal devletin rolü yeniden önem kazandı.

Maske ile yaşamayı, kısıtlamalar ile hayatımızı devam ettirmeyi öğretti.

Bunun yanında güzel şeyler de bırakmadı mı?

Sevdiklerimize olan bağlılığımızı, aslında onlarsız yapamadığımızı, büyüklerimize olan özlemimizi dindirmek için her gün onları aramayı öğrendik. Evde kalarak büyüklerimize destek olduk.

Evet. 2020 salgın hastalıkla mücadele ettiğimiz bir yıl olarak hafızamızda yer edindi. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü olarak “Birlikte Varız” diyerek bu dönemde bir nebze de olsa sizlerin yanında olmak adına güzel şeyler yapma inancı ile hareket ettik.

Salgının ilk günlerinde 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek olmak için kadın ve gençlik kollarımız büyüklerimizin ihtiyaçlarını temin ettiler.

Hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem Tarsus Belediyemizin destekleri ile maske, dezenfektan ve gıda kolileri ile vatandaşlarımıza ulaştık

Evde kalarak kutlamak zorunda kaldığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tarsus’taki çocuklarımızın kapısını okuma ve boyama kitapları ile çaldık. Okuldan uzak kalan çocuklarımızın gelişimini Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Süt Senin Gurur Mersin’in hizmetiyle, ücretsiz olarak dağıttığı Okul Sütü ile destekledik.

İşçinin, emekçinin bayramı 1 Mayıs’ta ve Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz e-konserlerle binlerce Tarsuslunun evine konuk olduk.

Yeni normal ile uzun süre ayrı kaldığımız halkımız ile mahallelerinde buluştuk, yanlarında olduk. Onlarla gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık.

Değerli dostlarımız;

2020’yi acısı tatlısıyla, neşesi ve hüznü ile geride bırakıyoruz.

2021’e koronavirüs tedbirleri ve yaşanan aşı gelişmeleri ile adım atıyorken;

2021 yılının hepimize çokça sağlık, huzur, mutluluk ve neşe getirmesini diliyoruz.

"Birlikte Varız" diyerek; Cumhuriyetimizi yeniden "kimsesizlerin kimsesi" yapacağız.

Mutlu Yıllar Tarsus!

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.