.

CARETTALAR 3'DE 3 YAPTI

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.10.2023 - 11:20, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:20 2557+ kez okundu.
 

CARETTALAR 3'DE 3 YAPTI

MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI, BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA’YI 90-73’LÜK SKORLA YENDİ

CARETTALAR 3'DE 3 YAPTI MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI, BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA’YI 90-73’LÜK SKORLA YENDİ MSK İZMİR’DEN GALİBİYET İLE DÖNDÜ Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı.  Carettalar bu sonuçla ligde yaptığı tüm maçları kazanarak 3'de 3 yaptı.   Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı. İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Carettalar şehre galibiyet ile dönmenin sevincini yaşadı. Mücadelenin ilk periyodunu 23-18 üstünlükle tamamlayan Carettalar ikinci periyotta da üütün oyununu sürdürerek ilk yarıyı 49-41 ile önde tamamladı. Üçüncü periyotta da mücadelesini sürdüren temsilcimiz 67-61 üstünlükle dördüncü periyoda başladı. Kıran kırana geçen mücadelenin son periyodunu da üstünlükle tamamlayan Carettalar, 90-73 skorla maçın galibi oldu. MSK Başantrenörü Semih Soğuksu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Deplasmanda bir maç daha kazanarak lige 3'te 3 galibiyet serisi ile başladığımız için mutluyum. Genel anlamda oyunun kontrolünün biz de olduğu, tempoyu ayarladığımız ve iyi oynayarak kazandığımız bir maç oldu. Bölüm bölüm rotasyona bağlı oyunun kontrolünü kaybettiğimiz, konsantrasyonumuzun düştüğü zamanlar olsa da takımımızın mücadelesinden ve kazanma alışkanlığından memnunum. Takımı ve staffı bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Cumartesi günü saat 16.30'da kendi evimizde formda olan bir Iğdır takımı ile oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye ve beraber galibiyet serimizi devam ettirmeye bekliyoruz.”
MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI, BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA’YI 90-73’LÜK SKORLA YENDİ

CARETTALAR 3'DE 3 YAPTI

MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI, BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA’YI 90-73’LÜK SKORLA YENDİ

MSK İZMİR’DEN GALİBİYET İLE DÖNDÜ

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı.  Carettalar bu sonuçla ligde yaptığı tüm maçları kazanarak 3'de 3 yaptı.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı.

İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Carettalar şehre galibiyet ile dönmenin sevincini yaşadı.

Mücadelenin ilk periyodunu 23-18 üstünlükle tamamlayan Carettalar ikinci periyotta da üütün oyununu sürdürerek ilk yarıyı 49-41 ile önde tamamladı.

Üçüncü periyotta da mücadelesini sürdüren temsilcimiz 67-61 üstünlükle dördüncü periyoda başladı. Kıran kırana geçen mücadelenin son periyodunu da üstünlükle tamamlayan Carettalar, 90-73 skorla maçın galibi oldu.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Deplasmanda bir maç daha kazanarak lige 3'te 3 galibiyet serisi ile başladığımız için mutluyum. Genel anlamda oyunun kontrolünün biz de olduğu, tempoyu ayarladığımız ve iyi oynayarak kazandığımız bir maç oldu. Bölüm bölüm rotasyona bağlı oyunun kontrolünü kaybettiğimiz, konsantrasyonumuzun düştüğü zamanlar olsa da takımımızın mücadelesinden ve kazanma alışkanlığından memnunum. Takımı ve staffı bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Cumartesi günü saat 16.30'da kendi evimizde formda olan bir Iğdır takımı ile oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye ve beraber galibiyet serimizi devam ettirmeye bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.