.

BÜYÜKŞEHİRİN MOBİL MUTFAK TIRI’NA YENİCEDE YOĞUN İLGİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 11.02.2022 - 10:39, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:39 10141+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN MOBİL MUTFAK TIRI’NA YENİCEDE YOĞUN İLGİ

BÜYÜKŞEHİRİN MOBİL MUTFAK TIRI’NA YENİCEDE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Mutfak Tırı, Mersin’in dezavantajlı bölgelerinde dar gelirli ailelerin evlerine aş ulaştırmaya devam ediyor. İlçeleri sırasıyla gezen tır, Mersin’in doğu sınırında yer alan Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde de kuruldu. Tırda pişen ve 3.5 TL’ye ulaştırılan yemeklere bölge halkı büyük ilgi gösterdi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin öncülüğünde yürütülen birçok proje yurttaşlara yalnız olmadıkları hissettiriyor. O projelerden biri olan ve aile bütçesine önemli katkı sağlayan Mahalle Mutfakları’nın mobil hali olan Mobil Mutfak Tırı, her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. İlçe ilçe gezerek dezavantajlı bölgelerde dar gelirli yurttaşa 3.5 TL’ye 3 çeşit yemek sunan Mobil Mutfak Tırı, Tarsus’un Yenice Mahallesi’nde de kuruldu.   Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Ekonomik şartların her geçen gün ağırlaştığı ve alım gücünün ise azaldığı bir dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin aile bütçesine destek sunan Mobil Mutfak Tırı, bu kez de Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet verdi. Yenice’de Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Mobil Mutfak Tırı’nda pişirilen lezzetli yemeklere, yağmurlu havaya rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Dar gelirli olan bizlere çok iyi oldu” Yenice’de Mobil Mutfak Tırı’ndan yemek alan Songül Özgün, “Dar gelirli bizlere olan çok iyi oldu aslında böyle bir şey. Allah bin kere razı olsun Vahap Seçer’den”  dedi. İlk kez 3 çeşit yemeği 3.5 TL’ye aldığını ve memnun olduğunu belirten Türker Erdal ise  “İlk defa rastladım bugün. Bundan sonra da devam ederse memnun oluruz”  diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Süleyman Yılmaz ise uygun fiyata yemek aldıkları için memnun olduğunu vurgulayarak,  “3.5 liraya 3 çeşit yemek aldık. Yemekler güzel, fiyatı da uygun”  ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİRİN MOBİL MUTFAK TIRI’NA YENİCEDE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Mutfak Tırı, Mersin’in dezavantajlı bölgelerinde dar gelirli ailelerin evlerine aş ulaştırmaya devam ediyor. İlçeleri sırasıyla gezen tır, Mersin’in doğu sınırında yer alan Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde de kuruldu. Tırda pişen ve 3.5 TL’ye ulaştırılan yemeklere bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin öncülüğünde yürütülen birçok proje yurttaşlara yalnız olmadıkları hissettiriyor. O projelerden biri olan ve aile bütçesine önemli katkı sağlayan Mahalle Mutfakları’nın mobil hali olan Mobil Mutfak Tırı, her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. İlçe ilçe gezerek dezavantajlı bölgelerde dar gelirli yurttaşa 3.5 TL’ye 3 çeşit yemek sunan Mobil Mutfak Tırı, Tarsus’un Yenice Mahallesi’nde de kuruldu.  

Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Ekonomik şartların her geçen gün ağırlaştığı ve alım gücünün ise azaldığı bir dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin aile bütçesine destek sunan Mobil Mutfak Tırı, bu kez de Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet verdi. Yenice’de Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Mobil Mutfak Tırı’nda pişirilen lezzetli yemeklere, yağmurlu havaya rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Dar gelirli olan bizlere çok iyi oldu”

Yenice’de Mobil Mutfak Tırı’ndan yemek alan Songül Özgün,

Dar gelirli bizlere olan çok iyi oldu aslında böyle bir şey. Allah bin kere razı olsun Vahap Seçer’den” 

dedi.

İlk kez 3 çeşit yemeği 3.5 TL’ye aldığını ve memnun olduğunu belirten Türker Erdal ise 

“İlk defa rastladım bugün. Bundan sonra da devam ederse memnun oluruz” 

diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Süleyman Yılmaz ise uygun fiyata yemek aldıkları için memnun olduğunu vurgulayarak,

 “3.5 liraya 3 çeşit yemek aldık. Yemekler güzel, fiyatı da uygun”

 ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.