.

BÜYÜKŞEHİR’İN ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDEKİ YOL ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 26.12.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 10:32 2409+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDEKİ YOL ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor. Son olarak Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırım yapım faaliyetlerine de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yürüttükleri yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kentin yüzünü daha da güzelleştirip, Mersin’i konforlu yollarla donatıyor. Büyükşehir, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yol ve yaya güvenliğini sağlamak adına da kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacını gideriyor. Son olarak Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırım yapım faaliyetlerine de devam ediyor. Yol genişletme çalışmaları tamamlandı Yağmur suyu hattı bulunmayan yolda gerekli tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, yol genişletme faaliyetlerini de tamamladı. Caddede ihtiyaç olan tüm detaylar eksiksiz olarak düşünülürken, 850 metre uzunluğundaki yolda devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı. Söz konusu cadde üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında alt yapı kurumları da deplase çalışmalarını tamamlandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor. Son olarak Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırım yapım faaliyetlerine de devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yürüttükleri yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kentin yüzünü daha da güzelleştirip, Mersin’i konforlu yollarla donatıyor. Büyükşehir, sorunsuz bir ulaşım için kent genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yol ve yaya güvenliğini sağlamak adına da kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacını gideriyor.

Son olarak Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırım yapım faaliyetlerine de devam ediyor.

Yol genişletme çalışmaları tamamlandı

Yağmur suyu hattı bulunmayan yolda gerekli tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, yol genişletme faaliyetlerini de tamamladı. Caddede ihtiyaç olan tüm detaylar eksiksiz olarak düşünülürken, 850 metre uzunluğundaki yolda devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı. Söz konusu cadde üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında alt yapı kurumları da deplase çalışmalarını tamamlandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.