.

BÜYÜKŞEHİRDEN TARSUSTA HOŞ GELDİN BAHAR KONSERLERİ

Tarsus (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.03.2021 - 10:34, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:34 2334+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN TARSUSTA HOŞ GELDİN BAHAR KONSERLERİ

BÜYÜKŞEHİRDEN TARSUSTA HOŞ GELDİN BAHAR KONSERLERİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’TA “HOŞ GELDİN BAHAR” KONSERLERİ - YARENLİK ALANINDA DÜZENLENEN KONSERLER RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU Mersin Büyükşehir Belediyesi “Hoş Geldin Bahar” konserleriyle ilkbaharı karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Mersin merkez ve Tarsus’ta düzenlenen konserler renkli görüntülere sahne oluyor. Konserler Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nda saat kulesi önünde düzenleniyor. Trafiğe kapalı alanda geride kalan Cuma ve Cumartesi günü yapılan konserlere, başta gençler olmak üzere, her yaş grubundan yurttaşlar katılım gösteriyor.   Düzenlenen konserde sahneyi ilk önce Engin Yılmaz aldı. Ardından ise Zafer Bireroğlu ve Grup Ev Sakinleri şarkılarını seslendirdi. Müzisyenler konserlerle can buluyor Pandemi döneminde müzisyenler olarak sıkıntı yaşadıklarını ve aylarca sevenlerinden uzak kaldıklarını söyleyen Zafer Bireroğlu, “Yaşamımı solistlik yaparak, müzisyenlik yaparak idame ediyorum. Bu sıkıntılı süreçte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e tüm müzisyenlere destek olduğundan dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Genç müzisyenlerden Agid Demir’de, yaklaşık 3-4 yıldır Tarsus’ta sokak müziği yaptıklarını belirterek, “Pandeminin de araya girmesiyle bizlerin de mağduriyeti arttı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer Bey’e çok teşekkür ederiz. Bizlere sunduğu bu fırsattan ve destekten ötürü minnettarız” diye konuştu. Konserlerin Cumartesi günkü bölümünde de ilk önce Can Temel, ardından Grup Çınar sahne aldı. Daha sonra ise Alp ve arkadaşları sahne alarak gösterdikleri performansla Tarsusluların beğenisini topladılar. Konser alanına, Tarsus’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ve Ali Rıza Özdemir’in yanı sıra Büyükşehir bürokratları, CHP ilçe Başkanı Av. Ozan Varal ve Belediye Meclis üyeleri de katılım gösterdi. 
BÜYÜKŞEHİRDEN TARSUSTA HOŞ GELDİN BAHAR KONSERLERİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’TA “HOŞ GELDİN BAHAR” KONSERLERİ

- YARENLİK ALANINDA DÜZENLENEN KONSERLER RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Hoş Geldin Bahar” konserleriyle ilkbaharı karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Mersin merkez ve Tarsus’ta düzenlenen konserler renkli görüntülere sahne oluyor.

Konserler Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nda saat kulesi önünde düzenleniyor. Trafiğe kapalı alanda geride kalan Cuma ve Cumartesi günü yapılan konserlere, başta gençler olmak üzere, her yaş grubundan yurttaşlar katılım gösteriyor.  

Düzenlenen konserde sahneyi ilk önce Engin Yılmaz aldı. Ardından ise Zafer Bireroğlu ve Grup Ev Sakinleri şarkılarını seslendirdi.

Müzisyenler konserlerle can buluyor

Pandemi döneminde müzisyenler olarak sıkıntı yaşadıklarını ve aylarca sevenlerinden uzak kaldıklarını söyleyen Zafer Bireroğlu, “Yaşamımı solistlik yaparak, müzisyenlik yaparak idame ediyorum. Bu sıkıntılı süreçte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e tüm müzisyenlere destek olduğundan dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Genç müzisyenlerden Agid Demir’de, yaklaşık 3-4 yıldır Tarsus’ta sokak müziği yaptıklarını belirterek, “Pandeminin de araya girmesiyle bizlerin de mağduriyeti arttı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer Bey’e çok teşekkür ederiz. Bizlere sunduğu bu fırsattan ve destekten ötürü minnettarız” diye konuştu.

Konserlerin Cumartesi günkü bölümünde de ilk önce Can Temel, ardından Grup Çınar sahne aldı. Daha sonra ise Alp ve arkadaşları sahne alarak gösterdikleri performansla Tarsusluların beğenisini topladılar.

Konser alanına, Tarsus’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ve Ali Rıza Özdemir’in yanı sıra Büyükşehir bürokratları, CHP ilçe Başkanı Av. Ozan Varal ve Belediye Meclis üyeleri de katılım gösterdi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.