.

Büyükşehir yol çalışmalarını sürdürüyor

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2023 - 20:35, Güncelleme: 08.01.2023 - 11:35 1855+ kez okundu.
 

Büyükşehir yol çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir yol çalışmalarını sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Dikilitaş Mahallelerinin bağlantı yolu olan Abdi İpekçi Caddesi ve yine aynı bölgedeki Köprüler Caddesinin altyapı ve yol çalışmalarını tamamladı.Büyükşehir’e bağlı ekipler, 850 metrelik Abdi İpekçi ve bin 600 metrelik Köprüler Caddelerindeki altyapı çalışmalarının ardından asfalt ve kaldırım çalışmalarını da bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.Tamamlanan yol çalışmalarını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nde Kalite Kontrol Şefi olarak görev yapan Jeoloji Mühendisi Serkan Bayazıt, "Abdi İpekçi Caddemizde altyapı çalışmasının akabinde, gerekli asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtık. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi, bu caddelerimizi de aynı kalitede yaptık. Her daim vatandaşlarımız için görev almaktayız, hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi."Çocuklar okula giderken çizmelerini çekmeden gidemiyordu"Dikilitaş Mahalle Muhtarı Mahmut Yaman, "Yağmur her yağdığında buralar su altında kalıyordu. Yağmursuyu giderleri için iyi çalıştılar. Yolumuz da gerçekten çok güzel oldu. Abdi İpekçi Caddesi ve 138. Cadde, ikisi de süper oldu. Ben bugüne kadar böyle güzel bir asfalt görmedim. Daha önce yağmur yağdığı zaman vatandaşlar yukardaki camiye, çocuklar da okula giderken çizmelerini çekmeden gidemiyordu. Şu anda yağmur yağdığı zaman su, giderlerden akıp gidiyor" diye konuştu."30 senedir Mersin’deyim, böyle güzel çalışma görmedim"Altyapı ve yol çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol, "3 dönemdir muhtarlık yapıyorum. 30 senedir Mersin’deyim, böyle güzel bir çalışma görmedim. Vahap Başkanıma teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın ne istekleri olduysa yerine getirdi" ifadelerini kullandı."Pozcu’daki çalışmanın aynısını burada da gördük"Abdi İpekçi Caddesi’nin, 10’a yakın mahallenin kullandığı yoğunluklu bir cadde olduğunu vurgulayan Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak, "Nüfus olarak ortalama 40 bin kişiye hitap eden bir yer. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız buraya el attı. Burası bizim için daha önce, içinden çıkılmaz bir yoldu. Belediye Başkanımız, burayı ötekileştirmeden yaptı” ifadelerini kullandı. Yolun kalitesini de değerlendiren Tomak, “Çok adil, harika bir iş yaptılar. Pozcu’da, Mezitli’de yapılan çalışmanın aynısını, biz burada da gördük. Aynı kalitede asfaltımız döküldü. Yollarımız ve kaldırımlarımız da harika oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız, hiç kimseyi ve hiçbir yeri ötekileştirmeden çalışan, sosyal belediyecilik anlayışı geniş bir insan. Çilek Mahallesi halkının, bu konuda kendisine çok olumlu düşünceleri var" diye konuştu.
Büyükşehir yol çalışmalarını sürdürüyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Dikilitaş Mahallelerinin bağlantı yolu olan Abdi İpekçi Caddesi ve yine aynı bölgedeki Köprüler Caddesinin altyapı ve yol çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir’e bağlı ekipler, 850 metrelik Abdi İpekçi ve bin 600 metrelik Köprüler Caddelerindeki altyapı çalışmalarının ardından asfalt ve kaldırım çalışmalarını da bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.
Tamamlanan yol çalışmalarını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nde Kalite Kontrol Şefi olarak görev yapan Jeoloji Mühendisi Serkan Bayazıt, "Abdi İpekçi Caddemizde altyapı çalışmasının akabinde, gerekli asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtık. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi, bu caddelerimizi de aynı kalitede yaptık. Her daim vatandaşlarımız için görev almaktayız, hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

"Çocuklar okula giderken çizmelerini çekmeden gidemiyordu"
Dikilitaş Mahalle Muhtarı Mahmut Yaman, "Yağmur her yağdığında buralar su altında kalıyordu. Yağmursuyu giderleri için iyi çalıştılar. Yolumuz da gerçekten çok güzel oldu. Abdi İpekçi Caddesi ve 138. Cadde, ikisi de süper oldu. Ben bugüne kadar böyle güzel bir asfalt görmedim. Daha önce yağmur yağdığı zaman vatandaşlar yukardaki camiye, çocuklar da okula giderken çizmelerini çekmeden gidemiyordu. Şu anda yağmur yağdığı zaman su, giderlerden akıp gidiyor" diye konuştu.

"30 senedir Mersin’deyim, böyle güzel çalışma görmedim"
Altyapı ve yol çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol, "3 dönemdir muhtarlık yapıyorum. 30 senedir Mersin’deyim, böyle güzel bir çalışma görmedim. Vahap Başkanıma teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın ne istekleri olduysa yerine getirdi" ifadelerini kullandı.

"Pozcu’daki çalışmanın aynısını burada da gördük"
Abdi İpekçi Caddesi’nin, 10’a yakın mahallenin kullandığı yoğunluklu bir cadde olduğunu vurgulayan Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak, "Nüfus olarak ortalama 40 bin kişiye hitap eden bir yer. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız buraya el attı. Burası bizim için daha önce, içinden çıkılmaz bir yoldu. Belediye Başkanımız, burayı ötekileştirmeden yaptı” ifadelerini kullandı. Yolun kalitesini de değerlendiren Tomak, “Çok adil, harika bir iş yaptılar. Pozcu’da, Mezitli’de yapılan çalışmanın aynısını, biz burada da gördük. Aynı kalitede asfaltımız döküldü. Yollarımız ve kaldırımlarımız da harika oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız, hiç kimseyi ve hiçbir yeri ötekileştirmeden çalışan, sosyal belediyecilik anlayışı geniş bir insan. Çilek Mahallesi halkının, bu konuda kendisine çok olumlu düşünceleri var" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.