.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE ANNELERİN KAPISINI ÇALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - Blok Haber | 10.05.2021 - 13:35, Güncelleme: 10.05.2021 - 13:35 2648+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE ANNELERİN KAPISINI ÇALDI

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE ANNELERİN KAPISINI ÇALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma döneminde de anneleri unutmadı. Mersin’in 13 ilçesinde toplam 10 bin sukulent dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi personeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamını ileterek annelerin kapılarını çaldı ve çiçekleri hediye etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde dağıtılan toplam 10 bin adet çiçek, Mersinden Kadın Kooperatifi tarafından hazırlandı. Mahalle mahalle gezerek annelerin kapılarını tek tek çalan Büyükşehir Belediyesi personeli, bu özel günde de anneleri unutmadığını bir kez daha gösterdi. Üzerinde Başkan Seçer’in ‘Bazı Sevgiler Mesafe Tanımaz. Mesafesiz güzel günler dileğiyle. Anneler Gününüz kutlu olsun’ notunun bulunduğu çiçekler annelere hediye edildi. Ellerinde çiçeklerle kapılarında ekipleri gören anneler duygulandı Ekipleri karşısında gördüğünde duyduğu mutluluğu ifade eden Meryem Özaydın, “Allah sağlık versin, kuvvet versin. Bu hastalık da varsın gitsin. Başkanımıza da Allah sabır versin, kolaylık versin. Çok iyi ve düzgün bir adam. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Sağlıklı olsun” dedi. Anneler Günü’nde böyle bir sürprizle karşılaşınca duygulandığını söyleyen Şengül Ertaş da, “Çok teşekkür ediyorum Başkanımıza. Çok güzel, iyi işler yapıyor. Mersinimiz çok güzel, çok güzel yapmış. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Şehit anneleri ve eşleri de ziyaret edildi Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi yetkilileri, bu önemli günde şehit annelerini ve eşlerini yalnız bırakmadı. Ekipler, tüm şehit ailelerini temsilen Erdemli’de bulunan iki şehit evini ziyaret etti. Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç ve Kadın ve Aile Hizmetleri Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil gerçekleştirdikleri ziyarette, 1996 yılında Hakkari’de şehit olan P. Uzm. Çvş. Ali Kuz’un annesi Ayşe Kuz ile Hakkari’de 2016 yılında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin’in eşi Özlem Şahin’i yalnız bırakmayarak, kendilerine çiçek hediye etti.  
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE ANNELERİN KAPISINI ÇALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma döneminde de anneleri unutmadı. Mersin’in 13 ilçesinde toplam 10 bin sukulent dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi personeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamını ileterek annelerin kapılarını çaldı ve çiçekleri hediye etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde dağıtılan toplam 10 bin adet çiçek, Mersinden Kadın Kooperatifi tarafından hazırlandı.

Mahalle mahalle gezerek annelerin kapılarını tek tek çalan Büyükşehir Belediyesi personeli, bu özel günde de anneleri unutmadığını bir kez daha gösterdi. Üzerinde Başkan Seçer’in ‘Bazı Sevgiler Mesafe Tanımaz. Mesafesiz güzel günler dileğiyle. Anneler Gününüz kutlu olsun’ notunun bulunduğu çiçekler annelere hediye edildi.

Ellerinde çiçeklerle kapılarında ekipleri gören anneler duygulandı

Ekipleri karşısında gördüğünde duyduğu mutluluğu ifade eden Meryem Özaydın, “Allah sağlık versin, kuvvet versin. Bu hastalık da varsın gitsin. Başkanımıza da Allah sabır versin, kolaylık versin. Çok iyi ve düzgün bir adam. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Sağlıklı olsun” dedi.

Anneler Günü’nde böyle bir sürprizle karşılaşınca duygulandığını söyleyen Şengül Ertaş da, “Çok teşekkür ediyorum Başkanımıza. Çok güzel, iyi işler yapıyor. Mersinimiz çok güzel, çok güzel yapmış. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şehit anneleri ve eşleri de ziyaret edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi yetkilileri, bu önemli günde şehit annelerini ve eşlerini yalnız bırakmadı. Ekipler, tüm şehit ailelerini temsilen Erdemli’de bulunan iki şehit evini ziyaret etti.

Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç ve Kadın ve Aile Hizmetleri Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil gerçekleştirdikleri ziyarette, 1996 yılında Hakkari’de şehit olan P. Uzm. Çvş. Ali Kuz’un annesi Ayşe Kuz ile Hakkari’de 2016 yılında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin’in eşi Özlem Şahin’i yalnız bırakmayarak, kendilerine çiçek hediye etti.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.