.

BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ SOSYAL ETKİNLİKLERLE DE FARK YARATIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 21.06.2021 - 08:37, Güncelleme: 21.06.2021 - 08:37 1472+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ SOSYAL ETKİNLİKLERLE DE FARK YARATIYOR

BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ SOSYAL ETKİNLİKLERLE DE FARK YARATIYOR

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak üniversite sınavı öncesinde Tarsus Gençlik Kampı’nda stres attı. Öğrenciler önce Doğa Parkı’nı gezip, ardından Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün yaşadı. Yürüyüş yapıp, survivor alanında parkurlarda keyifli vakit geçiren öğrenciler, öğretmenleriyle yakartop oynadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak olan zorlu üniversite sınavı öncesinde Tarsus’ta Gençlik Kampı’nda stres attı. Üniversite öğrencilerine zorlu sınav öncesi motivasyon etkinliği Sınav öncesinde gerçekleştirilen ‘moral-motivasyon’ etkinliği kapsamında, kurs merkezi öğrencileri, toplu taşıma araçlarıyla önce Tarsus Doğa Parkı’na götürüldü. Ardından yemyeşil ortamı ve eşsiz güzellikleri barındıran Gençlik Kampı’na geçen öğrenciler öğretmenlerinin de eşliğinde yürüyüş yapıp, survivor alanında parkurları heyecanla aştı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte yakartop da oynadı. “Sınava bir hafta kalmışken güzel oldu bizim için” Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ozan Soydan, etkinlikle ilgili olarak  “Sınav öncesi öğrencilerimizle bir etkinlik yapmak istedik. Stres azaltıcı bir etkisi olsun istedik. Moral-motivasyon olsun istedik”  dedi. Kurs merkezi öğrencilerinden Ezgi Öz, geçirdiği güzel günü,  “Kurs merkezinden ve bu etkinliklerden çok memnun kaldım. Yetkililere ve Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum”  cümleleriyle anlatırken, bir diğer öğrenci Ozan Emre Arıkan ise “Öğretmenlerimiz bizimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor, deneme sınavlarına giriyoruz. Bugün de çok eğlendik. Sınava da bir hafta kalmışken güzel oldu bizim için. Arkadaşlarımızla hayvanat bahçesine gittik. Burası da çok güzel oldu bizim için”  diye konuştu. Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.
BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ SOSYAL ETKİNLİKLERLE DE FARK YARATIYOR

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak üniversite sınavı öncesinde Tarsus Gençlik Kampı’nda stres attı. Öğrenciler önce Doğa Parkı’nı gezip, ardından Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün yaşadı. Yürüyüş yapıp, survivor alanında parkurlarda keyifli vakit geçiren öğrenciler, öğretmenleriyle yakartop oynadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak olan zorlu üniversite sınavı öncesinde Tarsus’ta Gençlik Kampı’nda stres attı.

Üniversite öğrencilerine zorlu sınav öncesi motivasyon etkinliği

Sınav öncesinde gerçekleştirilen ‘moral-motivasyon’ etkinliği kapsamında, kurs merkezi öğrencileri, toplu taşıma araçlarıyla önce Tarsus Doğa Parkı’na götürüldü. Ardından yemyeşil ortamı ve eşsiz güzellikleri barındıran Gençlik Kampı’na geçen öğrenciler öğretmenlerinin de eşliğinde yürüyüş yapıp, survivor alanında parkurları heyecanla aştı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte yakartop da oynadı.

“Sınava bir hafta kalmışken güzel oldu bizim için”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ozan Soydan, etkinlikle ilgili olarak

 “Sınav öncesi öğrencilerimizle bir etkinlik yapmak istedik. Stres azaltıcı bir etkisi olsun istedik. Moral-motivasyon olsun istedik” 

dedi.

Kurs merkezi öğrencilerinden Ezgi Öz, geçirdiği güzel günü, 

“Kurs merkezinden ve bu etkinliklerden çok memnun kaldım. Yetkililere ve Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum”

 cümleleriyle anlatırken, bir diğer öğrenci Ozan Emre Arıkan ise

Öğretmenlerimiz bizimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor, deneme sınavlarına giriyoruz. Bugün de çok eğlendik. Sınava da bir hafta kalmışken güzel oldu bizim için. Arkadaşlarımızla hayvanat bahçesine gittik. Burası da çok güzel oldu bizim için” 

diye konuştu.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.