.

BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.10.2020 - 10:48, Güncelleme: 21.10.2020 - 10:48 2209+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

- BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR - TARSUSLU EMEKLİLER, GENÇLİK KAMPINDA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ   Mersin Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yönelik sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Emekli Evi üyesi emekliler, gruplar halinde Gençlik Kampı’nda ağırlanıyorlar.   Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin emekli yurttaşların zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri için hizmete açtığı ‘Emekli Evlerine’ ilgi her geçen gün artarken, sosyal faaliyetlerde düzenleniyor.   Geçtiğimiz günlerde ilk grup üyelerini Gençlik Kampı’na götüren Tarsus Emekli Evi yetkilileri, şimdi de 25 kişilik diğer bir grup için program düzenledi.   Kampın doğal ortamında hijyen kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleştirilen ve yemek ikram edilen misafirlere, Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticileri ve görevlileri de eşlik etti.   Etkinlik kapsamında Gazeteci-Yazar Mirza Turgut’un Mersin tarihi üzerine gerçekleştirdiği söyleşinin ardından, emeklilere kamp gezdirilip, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verildi. Ayrıca Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan saz ekibi, başta sanat musikisi olmak üzere, birçok eseri seslendirdi.
BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

- BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

- TARSUSLU EMEKLİLER, GENÇLİK KAMPINDA KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yönelik sosyal faaliyetlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Emekli Evi üyesi emekliler, gruplar halinde Gençlik Kampı’nda ağırlanıyorlar.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin emekli yurttaşların zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri için hizmete açtığı ‘Emekli Evlerine’ ilgi her geçen gün artarken, sosyal faaliyetlerde düzenleniyor.

 

Geçtiğimiz günlerde ilk grup üyelerini Gençlik Kampı’na götüren Tarsus Emekli Evi yetkilileri, şimdi de 25 kişilik diğer bir grup için program düzenledi.

 

Kampın doğal ortamında hijyen kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleştirilen ve yemek ikram edilen misafirlere, Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticileri ve görevlileri de eşlik etti.

 

Etkinlik kapsamında Gazeteci-Yazar Mirza Turgut’un Mersin tarihi üzerine gerçekleştirdiği söyleşinin ardından, emeklilere kamp gezdirilip, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verildi. Ayrıca Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan saz ekibi, başta sanat musikisi olmak üzere, birçok eseri seslendirdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.