.

BÜYÜKŞEHİR DEN EMEKLİ EVİ ÜYELERİNE ANNELER GÜNÜ KONSERİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 11.05.2022 - 09:25, Güncelleme: 11.05.2022 - 09:25 3216+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR DEN EMEKLİ EVİ ÜYELERİNE ANNELER GÜNÜ KONSERİ

BÜYÜKŞEHİR DEN EMEKLİ EVİ ÜYELERİNE ANNELER GÜNÜ KONSERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezdeki Emekli Evi’nde “Anneler Günü” sevinci yaşandı. Büyükşehir’in Türk Sanat Müziği Korosu ile neşe bulan emekliler, günün anlam ve önemiyle ilgili ‘Kadının Halleri’ isimli söyleşiyi de ilgiyle dinledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezde yer alan Emekli Evi’nde “Anneler Günü” dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Konser etkinliğiyle neşe bulan emekliler, ‘Kadının Halleri’ isimli söyleşiyi ilgiyle dinledi. Hem dinlediler hem söylediler Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önem verdiği projelerden olan, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin bünyesinde faaliyet yürüten Emekli Evi’nde düzenli olarak yapılan etkinliklerin yanı sıra yıl boyunca özel günlerde düzenlenen anlamlı etkinliklerle ikinci baharını yaşayan yaş almış vatandaşlar unutulmuyor. Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla Emekli Evi üyelerine keyifli bir gün yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde yer alan Türk Sanat Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği konserde üyeler unutulmaz şarkılara eşlik etti. Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Döndü Can da ‘Kadının Halleri’ isimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Anneler için özel olarak ‘Dünyanın En Güvenli Limanı’ mesajı ile hazırlanmış çiçekler de Başkan Seçer’in selamlarıyla yaş almış annelere hediye edildi.
BÜYÜKŞEHİR DEN EMEKLİ EVİ ÜYELERİNE ANNELER GÜNÜ KONSERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezdeki Emekli Evi’nde Anneler Günü” sevinci yaşandı. Büyükşehir’in Türk Sanat Müziği Korosu ile neşe bulan emekliler, günün anlam ve önemiyle ilgili ‘Kadının Halleri’ isimli söyleşiyi de ilgiyle dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezde yer alan Emekli Evi’nde Anneler Günü” dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Konser etkinliğiyle neşe bulan emekliler, ‘Kadının Halleri’ isimli söyleşiyi ilgiyle dinledi.

Hem dinlediler hem söylediler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önem verdiği projelerden olan, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin bünyesinde faaliyet yürüten Emekli Evi’nde düzenli olarak yapılan etkinliklerin yanı sıra yıl boyunca özel günlerde düzenlenen anlamlı etkinliklerle ikinci baharını yaşayan yaş almış vatandaşlar unutulmuyor. Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla Emekli Evi üyelerine keyifli bir gün yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde yer alan Türk Sanat Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği konserde üyeler unutulmaz şarkılara eşlik etti. Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Döndü Can da ‘Kadının Halleri’ isimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Anneler için özel olarak ‘Dünyanın En Güvenli Limanı’ mesajı ile hazırlanmış çiçekler de Başkan Seçer’in selamlarıyla yaş almış annelere hediye edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.