.

BÜYÜKŞEHİR BERAT KANDİLİ NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2022 - 09:41, Güncelleme: 18.03.2022 - 09:41 2218+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BERAT KANDİLİ NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR BERAT KANDİLİ NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçedeki 32 cami önünde ve kentin işlek noktalarında 15 bin kandil simidi dağıttı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kandillerde simit dağıtımı geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçede 32 cami önünde ve kentin işlek noktalarına stant kuran ekipler, 15 bin kandil simidi dağıttı. Her kandil gecesinde olduğu gibi Berat Kandili’nde de Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi koordinesinde, cami önlerine stant kuruldu ve yatsı namazı öncesi ve sonrasında kandil simitlerinin dağıtımı gerçekleştirildi. Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerindeki 32 camide toplam 15 bin kandil simidi eş zamanlı olarak vatandaşlara ulaştırıldı.
BÜYÜKŞEHİR BERAT KANDİLİ NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçedeki 32 cami önünde ve kentin işlek noktalarında 15 bin kandil simidi dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kandillerde simit dağıtımı geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçede 32 cami önünde ve kentin işlek noktalarına stant kuran ekipler, 15 bin kandil simidi dağıttı.

Her kandil gecesinde olduğu gibi Berat Kandili’nde de Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi koordinesinde, cami önlerine stant kuruldu ve yatsı namazı öncesi ve sonrasında kandil simitlerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerindeki 32 camide toplam 15 bin kandil simidi eş zamanlı olarak vatandaşlara ulaştırıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.