.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN SEÇER’DEN YENİ YIL MESAJI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.12.2020 - 08:38, Güncelleme: 30.12.2020 - 08:38 2107+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN SEÇER’DEN YENİ YIL MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “2020, tüm dünya ve ülkemiz için büyük zorluklarla geçti. Bir taraftan Koronavirüs salgını ile mücadele ederken, bir taraftan da doğal afetler, ekonomik sıkıntılar hepimizi yordu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şartlar altında da çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürdük. Sosyal projelerimizle vatandaşımızın dertlerine derman olmaya çalışırken, bir yandan da kentimizin ihtiyacı olan çalışmalara aralıksız devam ettik. Bundan sonra da var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız yılın yaralarını sarmak ve iyileşmek için en büyük ilacımız ise birlik, beraberlik ve sevgi olacak. Birbirimize, kentimize ve ülkemize olan tükenmez sevgimizle çalışıp, yarınlara daha güzel ve kalıcı eserler bırakacağız. 2021 yılının dünyamıza, ülkemize, çalışma arkadaşlarıma ve hemşehrilerime sevgi ve iyileşmeyi getirmesini tüm kalbimle diliyorum. Biriz, beraberiz, çünkü biz Mersinliyiz!”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2020, tüm dünya ve ülkemiz için büyük zorluklarla geçti. Bir taraftan Koronavirüs salgını ile mücadele ederken, bir taraftan da doğal afetler, ekonomik sıkıntılar hepimizi yordu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şartlar altında da çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürdük. Sosyal projelerimizle vatandaşımızın dertlerine derman olmaya çalışırken, bir yandan da kentimizin ihtiyacı olan çalışmalara aralıksız devam ettik. Bundan sonra da var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Geride bıraktığımız yılın yaralarını sarmak ve iyileşmek için en büyük ilacımız ise birlik, beraberlik ve sevgi olacak. Birbirimize, kentimize ve ülkemize olan tükenmez sevgimizle çalışıp, yarınlara daha güzel ve kalıcı eserler bırakacağız. 2021 yılının dünyamıza, ülkemize, çalışma arkadaşlarıma ve hemşehrilerime sevgi ve iyileşmeyi getirmesini tüm kalbimle diliyorum.

Biriz, beraberiz, çünkü biz Mersinliyiz!”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.