.

Burhanettin Kocamaz İstifa etti

20.11.2018 - 08:35, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1158+ kez okundu.
 

Burhanettin Kocamaz İstifa etti

"Belediye başkanlarının hiç bir değerinin olmadığı, yerel yönetimlerin partiye adeta yük olarak göründüğü, farklı görüşlere tahammül olmadığı ve baskıcı bir yönetim sisteminin uygulandığı, konuşan yada kafasının kaldıranın kafasına vurulduğu" yıllardır yürütülen bu yönetim anlayışı ile partinin bir arpa boyu bile yol alamadığı, değişime yönelik herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı, baskı ve sindirme politikaları uygulanırken yalnız bırakılmamız. Partinin adeta dedikodulardan beslenerek duyulan her söz veya atılan her iftiradan arkası araştırılmadan tavır alınması. Rahmetli Başbuğ döneminde insanları sevme değer verme kriterlerinin ortadan kaldırıldığı, partide vefa diye bir kavramın olmadığı... Burhanettin Kocamaz İstifa Etti MHP çatısı altında hizmet vermenin çok zor olduğu bu dönemde, Rahmetli Başbuğa olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere hayatımın en zor kararını veriyor ve 50 yıldır içerisinde bulunduğum milliyetçi hareket partisinden istifa ediyorum. Aldığımız bu kararın başta bizlere, Mersinimize, tüm ülkemize ve bizden hizmet bekleyenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum.
"Belediye başkanlarının hiç bir değerinin olmadığı, yerel yönetimlerin partiye adeta yük olarak göründüğü, farklı görüşlere tahammül olmadığı ve baskıcı bir yönetim sisteminin uygulandığı, konuşan yada kafasının kaldıranın kafasına vurulduğu" yıllardır yürütülen bu yönetim anlayışı ile partinin bir arpa boyu bile yol alamadığı, değişime yönelik herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı, baskı ve sindirme politikaları uygulanırken yalnız bırakılmamız. Partinin adeta dedikodulardan beslenerek duyulan her söz veya atılan her iftiradan arkası araştırılmadan tavır alınması. Rahmetli Başbuğ döneminde insanları sevme değer verme kriterlerinin ortadan kaldırıldığı, partide vefa diye bir kavramın olmadığı...

Burhanettin Kocamaz İstifa Etti

MHP çatısı altında hizmet vermenin çok zor olduğu bu dönemde, Rahmetli Başbuğa olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere hayatımın en zor kararını veriyor ve 50 yıldır içerisinde bulunduğum milliyetçi hareket partisinden istifa ediyorum.
Aldığımız bu kararın başta bizlere, Mersinimize, tüm ülkemize ve bizden hizmet bekleyenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.