.

Burcu Esmersoy: Çocuk yapmaya hazırım artık

Bilim&Teknoloji 08.09.2018 - 08:07, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 7487+ kez okundu.
 

Burcu Esmersoy: Çocuk yapmaya hazırım artık

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile yaptığı evlilik sonrası hayatında büyük değişiklikler yapacak yeni kararlar aldı. Çocuk Yapmaya Hazırım Türkiye'de dijital yayın yapan Stüdio 11 dergisine röportaj veren ünlü manken Burcu Esmersoy, evliliği sonrası "Çocuk yapmak istiyor musun? Yoksa çocuk yapmakla alakalı kaygıların var mı?" sorusuna, "İstiyorum tabii ki, oldukça değişik bir çocukluk yaşamış bir insan olarak aslında korktuğum ve çekindiğim bir kavram olan çocuk sahibi olma konusunda bütün endişelerim, bu ilişkimde kayboldu."  şeklinde cevap verdi.  
Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile yaptığı evlilik sonrası hayatında büyük değişiklikler yapacak yeni kararlar aldı.

Çocuk Yapmaya Hazırım

Türkiye'de dijital yayın yapan Stüdio 11 dergisine röportaj veren ünlü manken Burcu Esmersoy, evliliği sonrası "Çocuk yapmak istiyor musun? Yoksa çocuk yapmakla alakalı kaygıların var mı?" sorusuna,
"İstiyorum tabii ki, oldukça değişik bir çocukluk yaşamış bir insan olarak aslında korktuğum ve çekindiğim bir kavram olan çocuk sahibi olma konusunda bütün endişelerim, bu ilişkimde kayboldu."
 şeklinde cevap verdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.