.

Bozyazı’da SYDV Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı

Genel 20.12.2018 - 13:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2145+ kez okundu.
 

Bozyazı’da SYDV Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay başkanlığında ve Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmren Şeref’in gözetiminde yapılan seçimde, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarını mütevelli heyette temsil edecek kişiler seçildi.Kaymakamlık Toplantı Salonunda, ilçe merkezi ve kırsal mahalleri temsilen 26 muhtar ile STK temsilcilerinin katıldığı mütevelli heyetinin belirlenmesi için yapılan seçimde, Denizciler Mahallesi Muhtarı Fethi Eraslan ve Elmakuzu Mahallesi Muhtarı Mehmet Gülcan oy birliği ile mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.Sivil toplum kuruluşlarını ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde oy çokluğu ile seçilen Bozyazı İlim Kültür Çağındaki Talebelere Yardım Derneği’nden Fatih Çamtosun temsil etme hakkı kazandı.Yapılan seçimlerin ardından toplantı salonuna gelen Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, muhtarlarla sohbet ederek SYDV Mütevelli Heyetine seçilenleri kutlayarak, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.
Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay başkanlığında ve Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmren Şeref’in gözetiminde yapılan seçimde, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarını mütevelli heyette temsil edecek kişiler seçildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda, ilçe merkezi ve kırsal mahalleri temsilen 26 muhtar ile STK temsilcilerinin katıldığı mütevelli heyetinin belirlenmesi için yapılan seçimde, Denizciler Mahallesi Muhtarı Fethi Eraslan ve Elmakuzu Mahallesi Muhtarı Mehmet Gülcan oy birliği ile mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.
Sivil toplum kuruluşlarını ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde oy çokluğu ile seçilen Bozyazı İlim Kültür Çağındaki Talebelere Yardım Derneği’nden Fatih Çamtosun temsil etme hakkı kazandı.
Yapılan seçimlerin ardından toplantı salonuna gelen Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, muhtarlarla sohbet ederek SYDV Mütevelli Heyetine seçilenleri kutlayarak, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.